3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar Game reviews

{ Review } | PAW Patrol Grand Prix – Geen circuit is te groot en geen racer te klein!

Linda D

Begin oktober is de nieuwe game van PAW Patrol uitgekomen, genaamd PAW Patrol Grand Prix. Het is een kart-race waarmee je met de welbekende PAW Patrol karakters op hoge snelheid de racebanen trotseert! Verkrijgbaar voor de Xbox Series X|S en One, Playstation 4 en 5, de Nintendo Switch en op Steam (PC). Wij speelden deze nieuwe game op de Nintendo Switch!

PAW Patrol Grand Prix

Bij de start van het spel wordt je welkom geheten door Ryder, de aanvoerder van de pups! Deze begeleidt je door alle opties en geeft uitleg waar nodig. In dit scherm kun je kiezen voor een race, op avontuur gaan, met vrienden spelen, je collectie bekijken en de instellingen beheren.

Racen maar!

Wij kozen voor de eerste optie, een race! En deze race startte voor ons in de jungle, met de apentempel sprint. Een gaaf, avontuurlijk decor in jungle thema. Doordat je de moeilijkheidsgraad per race kunt instellen, past het bij ieder niveau. We zijn gestart op “normaal”, maar hebben de andere niveaus ook getest. Het verschil zit hem met name in de snelheid van de kart en het niveau van je tegenstanders. Het parcours is verrassend en dat komt zeker ook door obstakels die zijn achtergelaten door Burgemeester Humdinger. Zo zie je op onderstaande foto het moment waarop we door een confetti bom reden. Oeps, ons zicht werd ons even afgenomen.

Dit maakt het extra spannend en verhoogt de moeilijkheidsgraad! Tijdens deze race streef je naar het winnen van de Puppy Cup! Naast de jungle, kun je ook racen door de avonturenbaai en het snowboardresort! Voor alle grote PAW Patrol fans zal dit een feest van herkenning zijn.
Door tijdens de race hondenkoekjes te verzamelen, ontgrendel je je eigen obstakels. Die kun je inzetten als je het je tegenstander extra moeilijk wil maken.

Begin oktober is de nieuwe game van PAW Patrol uitgekomen, genaamd PAW Patrol Grand Prix. Lees onze review van deze game voor kids hier.

Avontuur

Vervolgens zijn we voor de categorie “avontuur” gegaan! Je racet met je favoriete Paw Patrol pup! Deze kun je namelijk zelf kiezen in het keuzemenu. Tegelijkertijd kun je met een maximum van 4 spelers racen. Per pup kun je lezen en luisteren wat dit karakter speciaal maakt tijdens de race!


Zo morst Zuma water op de weg, zodat andere racers slippen. Plaatst Rocky bladerhopen op de track zodat andere racers vastlopen. Rubble laat een opblaasbare steen op de baan liggen, zodat eenieder die daar tegen botst, vertraagt. Marshall gooit waterballonnen en Chase gebruikt zijn sirene. Stuk voor stuk hebben ze dus hun eigen geheime wapen.

Begin oktober is de nieuwe game van PAW Patrol uitgekomen, genaamd PAW Patrol Grand Prix. Lees onze review van deze game voor kids hier.

Ideaal voor jonge gamers

Het is echt een game voor alle leeftijden. Bij de meest makkelijke besturing geeft de pup automatisch gas, maar de meest moeilijke besturing is dan weer geschikt voor de ervaren coureurs! Voor ieder wat wils en zo kan iedereen deelnemen aan dit heerlijke racespel. Afhankelijk van de gekozen moeilijkheidsgraad, kun je sterren verdienen. Een motiverend beloningssysteem!

Begin oktober is de nieuwe game van PAW Patrol uitgekomen, genaamd PAW Patrol Grand Prix. Lees onze review van deze game voor kids hier.

Go or No Go

Naast burgemeester Humdinger en Ryder, komt ook burgemeester Goodway aan bod! Samen leiden ze verschillende parcours in en geven duidelijkheid over de race. Zo wordt er een verhaal geschetst en ga je dus echt op een Paw Patrol missie! Dit is echt heel gaaf voor de echte fans.
Het is een groot voordeel dat iedere speler zijn / haar eigen moeilijkheidsgraad kan selecteren, dit maakt het zeer toegankelijk. In totaal kun je 11 circuits vrij spelen! Voldoende keuze en afwisseling dus.
Het spel is visueel heel aantrekkelijk en herkenbaar! Je maakt tijdens het spel echt deel uit van de enige echte PAW Patrol! Volgens ons verdiend ‘PAW patrol Grand Prix” zeker weten een GO!
Wij gaan ons voorbereiden op de volgende race!

Begin oktober is de nieuwe game van PAW Patrol uitgekomen, genaamd PAW Patrol Grand Prix. Lees onze review van deze game voor kids hier.

PAW Patrol Grand Prix Facts:

  • Naam game: PAW Patrol Grand Prix
  • Verkrijgbaar voor: Xbox Series X|S en One, Playstation 4 en 5, Nintendo Switch, Steam
  • Genre: Race
  • Adviesleeftijd: 3 – 8 jaar (PEGI leeftijd 3)
  • Aantal spelers: 1 – 4
  • Prijs game: € 39,99 en te koop bij bol.com

Lees ook van PAW Patrol:
PAW Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay
– PAW Patrol de film
– PAW Patrol glowpad

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.