10 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Poppen & Knuffels Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Goo Jit Zu stretch helden

De heroes van Goo Jit Zu komen als een bijzondere combi tussen slijm en een stretch pop op de speelgoedmarkt. Lees onze review hier.
De Nijhofjes

De heroes van Goo Jit Zu komen als een bijzondere combi tussen slijm en een stretch pop op de speelgoedmarkt. Wij mochten twee van deze getransformeerde dieren uittesten. Je leest er meer over in een nieuwe blog.

Goo Jit Zu

Het was voor mij een geheel nieuwe naam, maar onze jongens van 6 en 10 waren er zeker bekend mee. Goo Jit Zu zijn actie figuren. Het zijn dieren die door een kosmische gebeurtenis zijn getransformeerd. Elk dier heeft zijn eigen kracht en martial arts stijl. Hierdoor krijgen de dieren een hoog actie karakter en daarmee zijn ze erg geliefd bij kinderen.

Strech combi met Slijm

Stretch poppen zijn erg geliefd bij onze jongens en slijm ook. Dat er nu een combi op de markt is maakt het natuurlijk nog leuker. Wat is zelf erg fijn vind, is dat het slijm in de pop zit, dus geen geklieder! (hoewel kinderen kliederen met slijm natuurlijk super leuk vinden, en terecht!).

We gaan snel de Goo Jit Zu’S uit de verpakking halen om ze te bekijken en te voelen, want tja, het voelt natuurlijk best wel gek zo’n stretch pop, maar waar we het meeste naar uitkijken is het slijm. Deze zit verstopt in het actiefiguur door middel van een bal. Deze bal moet je kapot maken. Dit doe je door te kneden. Het lukte de kinderen niet, dus ik heb uiteindelijk de bal kapot gekneed. Misschien waren ze te voorzichtig, of misschien is de bal nog net iets te sterk voor kindervingertjes, het kan beide. Het effect was er niet minder mooi om.

Hoe gaaf is het als de bal uit elkaar spat en een nieuwe kleur zich langzaam door het lichaam van de Goo Jit Zu heen verspreidt. Alsof er een super kracht aan je actie figuur wordt toegevoegd. En exact dat speelde de jongens ook gelijk: ‘kijk die van mij is nu mega sterk!’ Kortom, het juiste effect is wat mij betreft bereikt.

Rustgevend

Hoewel het hier draait om actiefiguren die tegen elkaar het gevecht aan gaan als echte strijders en hoezeer onze kinderen ook graag met de stretch functie spelen, valt het mij op dat het ook rustgevend werkt. Als je de pop in de hand houdt, kun je hem kneden, zoals bijvoorbeeld een stressbal. Het slijm verplaatst zich, waardoor het een indrukwekkend effect geeft. Het is dan niet alleen leuk om in te kneden, maar ook om naar te kijken.

De heroes van Goo Jit Zu komen als een bijzondere combi tussen slijm en een stretch pop op de speelgoedmarkt. Lees onze review hier.

Go or No Go

De Goo Jit Zu is een leuk stuk actiehelden speelgoed die zeker past bij kinderen die van actiefiguren houden. Je kan lekker je fantasie op de loop laten met deze krijgers. De combinatie van een stretch pop en slijm is geweldig, stoer en tegelijkertijd rustgevend. Kortom een GO voor alle stoere krijgers!

Goo Jit Zu Facts


Ook leuk om te lezen: Crate Creatures

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.