10 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Exost RC Thino Wave Amfibie Monstertruck van Spectron

Linda D


Grote, brede banden die zich een weg banen door de modder op hoge snelheid. Vanuit de modder weer het verharde pad op en lekker meters maken, terwijl jij de koers bepaald. Een echte droom van Siem is deze Monstertruck van Spectron!

Vanuit de modder weer het verharde pad op en lekker meters maken, terwijl jij de koers bepaald. Een droom is deze Monstertruck van Spectron!


Een jaar geleden kocht hij van zijn eigen spaarcentjes al eens een bestuurbare wagen. Hij stapte vol trots naar buiten, maar kwam heel teleurgesteld weer naar binnen. Het viel hem toch wel tegen! En de reden hiervan was dat de auto geen vette stunts kon uitvoeren. Zelfs een kleine helling was niet haalbaar en om de haverklap lag hij op zijn kant. De batterijen zogen zichzelf binnen een kwartier leeg en dat alles samen heeft er voor gezorgd dat de auto links is blijven liggen.
Hierna heb ik hem ook niet meer gehoord over een bestuurbare raceauto. Maar toen ik deze wagen van Spectron zag, genaamd de “Exost RC Thino Wave Amfibie Monstertruck”, wist ik dat ik mijn mannetje hier heel, heel blij mee zou gaan maken.

Vanuit de modder weer het verharde pad op en lekker meters maken, terwijl jij de koers bepaald. Een droom is deze Monstertruck van Spectron!

Exost RC Thino Wave Amfibie Monstertruck

Het super gave aan deze monstertruck is sowieso al zijn uiterlijk! Wat een snel, flitsend uiterlijk heeft hij! De monstertruck kan zich zowel op het land, als of het water redden. De herfst en de daarbij horende regenplassen vormen dus geen enkel probleem. Sterker nog, dit zal het speel- en raceplezier alleen maar groter maken.

Het is een echte stuntcar gebleken, want met zijn hoge snelheid racet hij de tuin en paden door. Giga voordeel is dat hij zichzelf gewoon herpakt zodra hij over de kop gaat. Hij blijft dus niet sneu om zijn rugje liggen, maar vervolgt op zijn grote wielen weer gewoon het pad.
Een hit zal onder kinderen ook zeker de 360 spin zijn. De monstertruck draait namelijk om zijn as, dat wil zeggen dat hij op zijn plek rond kan draaien.
Met de bijgeleverde controller bestuurt jouw kleine racer dit alles. Super cool, toch!? Wij vinden van wel!
Natuurlijk kun je er ook binnen mee spelen, maar wij vinden het wel echt in de categorie buitenspeelgoed vallen. Dus, lekker naar buiten, de bossen in, door de wijk, door het zand en door het water.

Vanuit de modder weer het verharde pad op en lekker meters maken, terwijl jij de koers bepaald. Een droom is deze Monstertruck van Spectron!

Qua ontwikkeling is het reuze goed voor het ontwikkelen en verbeteren van het concentratie- en reactievermogen. Continue moet je de truck natuurlijk in de gaten houden en op de juiste manieren en momenten bijsturen. Ook is het leerzaam om zo’n controller te gebruiken in het kader van oog- en hand coördinatie.
Deze Exost RC Thino Wave Amfibie Monstertruck is in de categorie voertuigen genomineerd voor ‘Speelgoed van het jaar 2022’ en is winnaar van de juryprijs. Heb jij al gestemd? Sowieso een aanrader om eens de website te checken voor december inspiratie.

Go or No Go

Super vet!! Zeker een GO. Want, hij doet wat je ervan verwacht! Namelijk: hard racen, over de kop flippen, 360 spin en het trotseren van verschillende ondergronden.
Eens rondvragen of een vriendje van Siem ook zo’n gave racetruck heeft, want dan kunnen ze samen op pad en wedstrijdjes organiseren.

Facts

  • Exost RC Thino wave amfibie monstertruck van Spectron
  • Batterijen: Oplaadbare batterij voor de auto inbegrepen – 2x AA voor de controller niet inbegrepen
  • Adviesleeftijd: 5 – 10 jaar
  • Adviesprijs: € 59,99 en online hier te koop
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.