Entertainment Kerst

Netflix kerstfilms voor kinderen (NL gesproken)

Netflix kerstfilms voor kinderen 2019 (NL gesproken)

Jaaa, eindelijk weer met een dekentje op de bank, je foute kersttrui aan, dikke sokken aan en een kop warme chocomel. Tijd voor kerstfilms en kerstseries voor het hele gezin! Gelukkig zijn er ook dit jaar volop Netflix kerstfilms en kerstseries voor kinderen. In dit artikel vind je de leukste kerstfilms en kerstseries voor kinderen op Netflix, allemaal Nederlands gesproken!

Netflix kerstfilms voor kinderen

In dit overzicht vind je onze favoriete kerstfilms en kerstseries op Netflix voor kinderen. Enjoy!

Klaus

Deze heerlijke, met een Oscar genomineerde kerstfilm is een echte aanrader voor het hele gezin. Klaus vertelt het verhaal van de Kerstman en dan met name hoe hij is ontstaan. In deze film wordt een gewone man tot postbode gebombardeerd in een dorpje waar de ene helft van het dorp flink ruzie heeft met de andere helft van het dorp. De nieuwe postbode geeft het bijna op, tot hij een bijzondere man ontmoet: Klaus. Stap voor stap maken zij dingen mee en het Kerst tintje komt steeds dichterbij. Erg leuk om als volwassene alle kleine Kerstman-trekjes te zien komen bij deze gewone meneer Klaus. Een héérlijke film én Nederlands gesproken.

Netflix kerstfilms voor kinderen 2019 (NL gesproken)

Super Monsters Redden Kerstmis

Kennen je kids de Super Monsters al? Een populaire Netflix serie, maar dan nu in een kerstfilm. Het is kerstavond in Paddenburg en de Super Monsters komen bij elkaar om alles te versieren, het vermiste rendier van de Kerstman te vinden en Kerstmis te redden.

Spirit Samen Vrij Kerst Spirit

De film van Spirit is te zien: Spirit Samen Vrij Kerst Spirit. Lucky en haar vrienden proberen op tijd thuis te zijn voor kerst. Hun plannen worden door de war geschopt door een zware sneeuwstorm. Zouden ze op tijd thuis zijn?

Angela’s Christmas

Op Netflix staat de mooie familiefilm Angela’s Christmas. De korte film is het verhaal van Angela and the Baby Jesus van schrijver Frank McCourt. Het is het enige kinderboek dat McCourt ooit heeft geschreven, gebaseerd op een vroege herinnering aan zijn moeder Angela, nog lang voordat ze vastzat aan een nietsnut van een echtgenoot, die steevast al hun huishoudgeld opdronk, en een roedel kinderen.
In de film Angela’s Christmas staat Angela centraal. Een zesjarige meisje dat na de mis in de kerk het Kinneke Jezus mee naar huis neemt uit zijn kribbetje in de Kerststal. Ze is bang dat hij door de kou een longontsteking op gaat lopen. De film kun je Nederlands gesproken kijken.

The Grinch Stole Christmas

Wie kent deze heerlijke film niet: The Grinch Stole Christmas. Gelukkig staat hij net als vorig jaar gewoon nog op Netflix. Een heerlijke hartverwarmende film over het boze en chagrijnige personage The Grinch. Die langzaam maar zeker Kerst omart en van mensen gaat houden. The Grinch Stole Christmas kun je Nederlands gesproken kijken op Netflix.

Puppy Star Christmas

In deze Netflix film gaan de Pup Stars op ontdekking. Ze komen er achter dat een ander team Kerstmis wil verpesten. De Kerstman wordt ontvoerd. en de kerstsfeer is ver te zoeken. Nadat ze op de Noordpool terecht zijn gekomen, proberen ze de feestdagen te redden. Zou het de pups lukken? De film is Nederlands gesproken.

The Christmas Chronicles

Vorig jaar keken we de heerlijke kerstfilm de Christmas Chronicles. Deze staat ook dit jaar nog op Netflix en je kunt hem in het Nederlands gesproken bekijken. Het verhaal gaat over een broer en zus die het plan hebben om op kerstavond de Kerstman op te wachten en te filmen. Ze willen graag bewijzen dat hij echt bestaat! Hun plan draait echter uit op een onverwachte reis. Nadat ze de Kerstman hebben gespot, sluipen ze namelijk in zijn slee en beleven ze een bijzonder avontuur.

Ho Ho Ho Home

‘Oh’ laat de andere Moefs kennismaken met kerstvreugde, alleen gaat dat niet helemaal goed. Hij vernietigd bijna de hele stad met zijn goedbedoelde plan. De film Ho Ho Ho Home is een Netflix Original en is uitgebracht in 2017 en duurt 45 minuten. Popster Kelly Clarkson en acteur Ben Schwartz (Parks and Recreation) spelen zichzelf in deze animatiespecial. De film kun je Nederlands gesproken bekijken.

Netflix codes

Wil je nu álle films en series voor kerst vinden op Netflix? Dan zijn deze Netflix kerstcodes voor jou dé oplossing!

Met deze afbeelding kun je heel gemakkelijk deze review van Netflix kerstfilms voor kinderen op Pinterest bewaren ♥

Ben je op zoek naar de mooiste Netflix kerstfilms voor kinderen? In dit overzicht vind je de Nederlands gesproken kerstfilms voor kinderen.
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.