10 jaar 11 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Boeken

Cadeau-editie: De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen

Linda - Go or No Go

Ik wil jullie graag een super leuke tip geven. Ik ben, net zoals vele anderen, enorm fan van de Waanzinnige Boomhut boeken. Mijn kinderen hebben alle boeken al meerdere keren gelezen. Maar nu is er wel een hele speciale editie uitgekomen van het allereerste Boomhut boek: De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen. Hij is namelijk extra luxe én in kleur!

De Waanzinnige Boomhut boekenreeks

Inmiddels zijn er al maar liefst 143 verdiepingen van de speciale Boomhut. Dat betekent dat er al 11 boeken in deze reeks uitgekomen zijn en wat mij betreft kunnen daar nog zeker 143 verdiepingen aan toegevoegd worden.
Andy en Terry nemen je in deze boeken mee in hun boomhut. En dat is natuurlijk niet zomaar een boomhut, maar een met hele speciale afdelingen. Van iglo’s tot wcpapierfabrieken: je kunt het zo gek niet bedenken of het zit erin.
De enorme fantasie die Andy en Terry telkens weer in de boeken weten te verwerken is geweldig. En wist je dat ze zelfs al eens een theatershow gemaakt hebben over de Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen? Ook dat was absoluut een aanrader, we hebben dubbel gelegen van het lachen!

Extra luxe

Zoals ik al benoemde, is er nu dus een superdeluxe editie van De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen uit. Dit boek heeft een groter formaat, heeft goudfolie op de cover, een linnen bandje en daarnaast is hij volledig in kleur! Normaal gesproken zijn we gewend dat de boeken alleen een kleurrijke kaft hebben, maar de binnenkant is zwart-wit. Dat is dus bij dit boek niet het geval: de tekeningen komen prachtig tot leven!
Ik kan je vertellen dat mijn kinderen echt onder de indruk waren toen ze het boek zagen. Dat na 11 boeken de tekeningen nu ineens in kleur zijn, is natuurlijk ook wel heel bijzonder.

De Waanzinnig Boomhut van 13 verdiepingen Cadeau-editie


Lees ook:

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.