Inspiratie

Zou jij ook graag sextoys willen gebruiken, maar weet je niet welke?

Alhoewel mannen verkondigen dat zij weten hoe zij een vrouw verwennen, blijkt in de praktijk dat je met sextoys plezier kunt beleven. Wat zijn de voordelen van dit middel en waarom zou je kamagra kiezen? In deze blog lees je hier meer informatie over.

Alhoewel mannen graag verkondigen dat zij weten hoe zij een vrouw moeten verwennen, blijkt in de praktijk dat je met de juiste sextoys heel veel meer plezier kunt beleven. Een sextoy is gemaakt om jou tot een ongekend hoogtepunt te krijgen, maar het is niet altijd eenvoudig om de juiste keus te maken. Het aanbod is namelijk heel groot en je wilt ook niet te veel geld uitgeven aan je seksspeeltje. Wij geven je daarom graag een aantal tips om te zorgen dat jij kunt ontdekken wat jij het fijnst vindt. Weet jij eenmaal in grote lijnen in welke richting je het moet zoeken, dan is het tijd om heel gericht naar de juiste toys te zoeken.

Laat je verrassen

Soms sta je te kijken van je eigen seksuele fantasieën: ineens merk je dat je opgewonden wordt van iets waar je dat nooit van had gedacht. Dit betekent dat je je moet laten verrassen om te kijken hoe jij op nieuwe dingen reageert. Een goede manier om dit te doen is om de erotische adventskalender van Easytoys te kopen. Deze kalender is gemaakt om je kennis te laten maken met allerlei sexspeeltjes. Het idee is simpel, doch heel doeltreffend: gedurende 24 dagen kun je iedere dag een verrassing uit je kalender halen. Dit kan een prettige douchegel zijn om je uit te nodigen om eens met iemand/ je partner in de douche te gaan experimenteren. Ook kun je een dildo verwachten waar je mee kunt spelen. Zo ontdek je iedere keer weer nieuwe dingen.

Van teder tot ruig

Je kunt op heel veel manieren seks hebben, maar veel mensen doen iedere keer ongeveer hetzelfde. Ben jij het tedere type, dan is het misschien leuk om eens te kijken of ruige seks iets voor je is. Laat je eens vastbinden of bind je partner een keer vast. Mag het nog een tikkeltje ruiger? Koop een zweep en ransel elkaar eens af. Pijn kan een heel erotische impuls zijn voor jullie seksleven. Wil je jullie seks juist meer teder maken? Probeer dan eens een erotische massage. Koop lekkere massageolie en masseer elkaar, bijvoorbeeld met een body-to-body massage. Doe alles wat je niet gewend bent, dat is de sleutel tot een spannend seksleven!

Bespreek je wensen

De beste manier om je seks nieuw leven in te blazen is door met elkaar te gaan praten. Vertel je partner eens wat jou echt opwindt of wat je altijd nog een keer zou willen proberen. Schaam je niet, want je partner zal ook zo diens verlangens hebben. In een goede relatie kun je aan deze fantasieën werken, al dan niet met behulp van toys. Heb alles uit de adventskalender gebruikt, kijk dan eens wat je nog meer wilt proberen uit de seksshop.


Lees ook: Viagra voor vrouwen?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥