10 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Bouw & Constructie Creatief & Knutselen Speelfiguren & Voertuigen

{ Review } | Gigabots Energy Core

De Nijhofjes

Maak je eigen robot met de Gigbots Energy core. Een stoere verrassing voor alle kinderen die van robots houden. En wij hebben ook nog een verrassing voor jou, want wij geven namelijk een Gigabot weg!! Lees snel verder!

Gigabots Energy Core

Van BOTI mochten we twee Gigabots uit proberen. Pipp (5) en Mees (10) konden niet wachten om ze te openen, want eerlijk is eerlijk, de verpakking ziet er ook indrukwekkend uit.

Maak je eigen robot met de Gigbots Energy core. Een stoere verrassing voor alle kinderen die van robots houden.

Stoere verrassing

Steeds meer komt er speelgoed op de markt met het verrassingei effect. Een bal of een ei, welke je moet uitpakken om te zien wat voor speelgoed er in zit. Gigabots valt wat ons betreft ook in deze categorie. Hoewel je op de verpakking al wel kan zien wat voor robot je in handen hebt, blijft het openen een verrassing. Je moet namelijk de hele robot nog zelf in elkaar zetten, maar eenmaal klaar, dan heb je ook echt een stoer stuk speelgoed. Daarom noemden wij het thuis ook wel het stoere verrassingei!

Maak je eigen robot

Hoe stoer is het ei ook oogt, als je hem opent, komt je robot nog niet gelijk tevoorschijn. Daarvoor moet je echt nog even zelf aan het werk. Dit maakt het natuurlijk erg leuk want op deze manier maak jij je eigen robot.
Het in elkaar zetten van de robot gaat onze kinderen prima af. Pipp moet met zijn 5 jaar af en toe nog wat hulp hebben, maar snapt al snel hoe de bouwtekening werkt. Gelukkig vindt papa Tim het erg leuk om te helpen en zo creëer je weer een leuke creatieve bezigheid. Mees van 10 gaat het prima zelf af.

Spelen maar

De Gigabot is een leuke verrassing en het is erg leuk om in elkaar te zetten. Wij zelf waren een beetje bang dat de robot na het in elkaar zetten in de kast zou verdwijnen, maar niks is minder waar. Onze kinderen spelen er echt mee en daar waar we twee Gigabots hebben is een robot duel spel al snel uit gevonden door onze kinderen. Ook wij ouders vinden de robots er erg stoer uit zien en ik moet je eerlijk zeggen dat de robot veel groter is dan verwacht. Van het leuk samen in elkaar zetten tot een creatief speel spel bedenken, de Gigabots zijn bij ons een succes. De Gigabot is voor ons ouders dus ook een verrassing!

Maak je eigen robot met de Gigbots Energy core. Een stoere verrassing voor alle kinderen die van robots houden.
Maak je eigen robot met de Gigbots Energy core. Een stoere verrassing voor alle kinderen die van robots houden.

Go or No Go

De Gigabots zijn leuke creatieve robots en wat ons betreft een GO als je kind helemaal into robots is. Met een beetje fantasie is er zo een leuk speel spel uitgevonden met deze stoere robots. Hier thuis wordt er flink mee gespeeld en het valt mij op dat de robot, ondanks dat het een stuk speelgoed is wat je zelf in elkaar moet zetten, ook stevig is en onderdelen ook niet tijdens het spelen uit elkaar vallen. Of onze kinderen zijn goede bouwers, of het is gewoon goed gemaakt. Laten we het houden op de een goede combi van beide!

Maak je eigen robot met de Gigbots Energy core. Een stoere verrassing voor alle kinderen die van robots houden.

Gigabots Facts

Winnen!

Ben jij benieuwd of jouw zoon of dochter ook blij wordt van deze Gigabots? Goed nieuws, wij geven er namelijk eentje weg! Om kans te maken op een Gigabot laat je hieronder of op onze socials weten dat je kans wil maken.

Op 5 oktober 2022 wordt de winnaar bekend gemaakt!

** Winactie gesloten, de winnaar is bekend. Proficiat Lucas de Jong. We nemen contact met je op **

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 14 Comments

 • Reply
  Jacqueline van de Manakker
  4 oktober 2022 at 21:43

  Dat zou er hier eentje heel erg gaaf vinden, dus waag heel graag een kansje

 • Reply
  Ditte
  4 oktober 2022 at 15:59

  Dat ziet er heel cool uit, ik doe graag mee voor Mats!

 • Reply
  Marta
  4 oktober 2022 at 13:15

  Wow ik heb een echte tobot fan thuis.Hij houdt van transformers en alles die met techniek te maken heeft.Hij is ook binnenkort jarig ik zou hetvdus graag voor hem winnen.

 • Reply
  Marieke
  4 oktober 2022 at 05:59

  Leuk, ik doe graag mee voor ons zoontje

 • Reply
  Lucas de Jong
  4 oktober 2022 at 00:47

  Wow het ziet er inderdaad indrukwekkend uit!! Zo te zien genieten de jongens er goed van. Hier een mannen huishouden en mijn jongens zullen dit ook super gaaf vinden! Ze houden van dingen in elkaar zetten en vooral robots zijn helemaal favoriet!

  • Reply
   Izzy
   4 oktober 2022 at 10:35

   Wat cool, mijn zoontje is helemaal gek van robots! Hij tekent ze, maakt ze en is dol op deze gekke “poppetjes”. Dit speelgoed ziet er uitdagend uit en als leuk speelgoed voor mijn mannetje!

 • Reply
  Amanda
  3 oktober 2022 at 17:52

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje

 • Reply
  Desiree
  3 oktober 2022 at 11:09

  Ik doe graag mee voor mijn zoon en dochter. En ik ben zelf ook fan van technisch speelgoed.

 • Reply
  Oma Fokje Bakkernes
  3 oktober 2022 at 07:08

  Ik loot graag mee voor onze kleinzonen

 • Reply
  Gerda
  3 oktober 2022 at 00:23

  Wat leuk!! en doe graag mee voor mijn neefje van 8 jaar oud die zu dit prachtig vinden!

 • Reply
  Petra Spaans-Kroon
  1 oktober 2022 at 21:16

  Superleuk! Wij maken graag kans.

 • Reply
  Marina engelvaart
  1 oktober 2022 at 07:52

  Heeeel graag voor mijn zoontjes! Ze mogen bij mij geen speelgoed wat snel kapot gaat wat dan weer in de prullenbak beland na 1x spelen. In deze tijd waar milieu zo belangrijk is duurzaam speelgoed heeel belangrijk!

  • Reply
   Heidi Buze
   3 oktober 2022 at 12:23

   O super voor mijn grote vriend mijn kleinzoon Bryan 💙

 • Reply
  Karen
  28 september 2022 at 11:02

  Wow wat zien de Gigabots er onwijs stoer uit! Mijn zoontje is ook 5 jaar en heeft het er al tijden over dat hij graag een robot wil. Zo leuk dat je hem zelf in elkaar moet zetten! Wij gaan hier samen echt hard zitten duimen!!!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.