Speelgoed Trends & Hypes

Pokémon TCG Lost Origin is NU beschikbaar!

23 juni werd de nieuwste Pokémon TCG uitbreiding bekend gemaakt: Lost Origin. De nieuwe set is 9 september uitgekomen en in deze blog lees je meer over deze nieuwe set en wat de bijzondere kaarten uit deze set zijn!
Linda - Go or No Go

23 juni werd de nieuwste Pokémon TCG uitbreiding bekend gemaakt: Lost Origin. De nieuwe set is 9 september uitgekomen en in deze blog lees je meer over deze nieuwe set en wat de bijzondere kaarten uit deze set zijn!

De Pokémon TCG Lost Origin set bestaat uit ruim 190 kaarten, dus als je de hele set compleet wil hebben moet je flink aan de bak. De set is qua artworks geinspireerd op de game Pokémon Legends: Arceus en bevat Hisuian Pokémon zoals Hisuian Zoroark V en Hisuian Goodra VSTAR. Ook zien we in deze set weer radiant kaarten, wat inhoudt dat er een shiny Pokémon opstaat met geëtst artwork en meestal een krachtige Ability of aanval hebben.

Lost Zone

Voor de spelers van de Trading Card Game is deze set een mooie uitbreiding, want het brengt een nieuw spelelement met zich mee, namelijk Lost Zone. De Lost Zone is een uniek spelmechanisme gekoppeld aan de krachten van Giratina, dat na vele jaren zijn terugkeer maakt in de Pokémon TCG.
De Lost Zone is vergelijkbaar met de aflegstapel tijdens het spel, maar het grote verschil is dat je kaarten op de Lost Zone stapel niet meer terug kunt krijgen in het spel. Op de website van Pokémon TVG vind je tips hoe je het beste tactisch kunt spelen met de Lost Zone.
Alle kaarten die het Lost Zone spelmechanisme gebruiken zijn te herkennen aan een speciale gekleurde aura rondom het artwork van de kaart.

De meest opvallende kaarten uit Lost Origin

De interessante kaarten uit deze set zijn de volgende Pokémonkaarten:

 • 3 nieuwe Radiant Pokémon
 • 6 Pokémon VSTAR
 • 14 Pokémon V en 1 Pokémon VMAX, namelijk de krachtige draak Kyurem VMAX
 • 30 kaarten met artwork van populaire Trainers en Pokémon in de Trainer Gallery-deelset

Er zitten in deze set zeker een aantal juweeltjes die kostbaar zijn. De meest gewilde kaart uit de set is de Giratina V (Alternate Full Art). Daarop volgen Aerodactyl V (Alternate Full Art) en Giratina VSTAR (201) (Secret).

23 juni werd de nieuwste Pokémon TCG uitbreiding bekend gemaakt: Lost Origin. De nieuwe set is 9 september uitgekomen.

Shop Pokémon TCG Lost Origins

Er zijn verschillende items te koop van Lost Origins:

 • Elite Trainer box
 • Boosterbox
 • Build & Battle Stadium, ideaal voor het spelen van de trading card game
 • Blister Weavile
 • Blister Regigigas
 • Fall tinn Galade
 • Premium collectie Palkia inclusief pin
 • Premium collectie Dialga inclusief pin
 • Checklane Craogunk
 • Sleeved boosters

Tip: Je Pokémonkaarten (ook pre-orders) koop je betrouwbaar bij xytoys.nl. Met super snelle verzending en gratis verzending vanaf €99,-.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.