Entertainment Halloween TV-series

De 10 leukste Netflix Halloween 2022 films voor kinderen

De 10 leukste enge Halloween films en Halloween series voor kinderen! Brrrrr. Voor mijn eigen jongens hoef ik dit overzicht niet te maken, want dat zijn wat dat betreft echt twee muisjes. Die slapen niet meer als ik ze een film laat zien met wolven, dracula’s, vampieren en spoken. Maar voor de stoerdere kids is deze Halloween watchlist wel weer heel handig! Helemaal up to date voor Halloween 2022!

De leukste Netflix Halloween 2022 films voor kinderen

Hieronder vind je de leukste Halloween Netflix films voor kinderen.

Hotel Transylvania 1+2

Ik begin met een persoonlijke favoriet: Hotel Transylviania. Baby Dennis wordt geboren en Dracula gaat op zoek naar bewijs dat Dennis, zijn kleinzoon, een vampier is.
Er staan twee films op en daarnaast ook nog hele leuke series van Hotel Transylvania, dus je bent wel even zoet met kijken!

Echte Hotel Transylviania fan? Dan is er ook een leuke game van Hotel Transylviania

De 10 leukste enge Halloween films en Halloween series voor kinderen!
Bron: Netflix

Pacs Scary Halloween

Als de snode Dr. Pacenstein een plan beraamt om van lichaam te wisselen met Pac tijdens een groot Halloweenfeest, proberen Spiral, Cyli en graaf Pacula hun vriend te redden.
Naast deze Halloween film van Pac staat er nog een tweede op: Pacman and the ghostly adventures.

Het griezelige verhaal van Kapitein Onderbroek nep-o-ween

Mijn jongens zijn groot fan van Kapitein Onderbroek en dus was deze film van 45 minuten een grote hit! Ze waren sowieso al heel enthousiast dat Kapitein Onderbroek überhaupt een film heeft! Zeker een aanrader dus als je Kapitein Onderbroek fans in huis hebt.

Monster Island

Een nieuwkomen op Netflix is de film Monster Island. Een tiener komt erachter dat hij geen mens is en hij reist naar een eiland ver weg om zijn roots te ontdekken. De film is voor het hele gezin geschikt (vanaf een jaar of 6), maar helaas alleen Engelstalig gesproken. Wel Nederlands ondertitels uiteraard.

Ghost Patrol

Twee kinderen en hun hond zijn de Ghost Patrol en ontvangen een telefoontje over een oud landgoed. Al snel blijkt dat dit onderzoek hun eerste echte spookhuis betreft! Een film van Disney voor het hele gezin.

De 10 leukste enge Halloween films en Halloween series voor kinderen! ghost buddies
Bron: Netflix

Masha’s Spookverhalen

Je kent haar wel, het schattige meisje van Masha en de Beer. Masha legt in deze serie uit waarom je niet bang hoeft te zijn voor monsters, het donker, onweer en andere dingen waar kinderen vaak bang voor zijn. 1 seizoen en zeker een aanrader!

Super monsters

De ouders van deze mini’s zijn beroemd, namelijk de beroemdste monsters ooit. Deze baby monstertjes zijn net uit hun luiertjes en moeten alles nog leren én hun speciale krachten nog ontdekken. Een Netflix original serie die érg leuk is!

Er zijn meerdere versies beschikbaar, namelijk ook Super Monsters Save Halloween en Vida’s eerste Halloween.

super monsters zijn enge monsters op netflix
Bron: Netflix

Sharkdog: Een vintastische Halloween

De Sharkpack maakt zich klaar voor Halloween met de griezelige legende van de ‘Vreselijke Mist’. Sharkdog moet voorkomen dat een slijmerig zeemonster het feest verpest.

Wat zijn jouw favoriete Halloween films voor kinderen? Of welke spannende kinderfilm kijkt jouw kind graag?

Op Go or No Go een overzicht van de 10 leukste, stoerste en spannendste Halloween films voor kinderen. Ken je The Addams Family nog? En Scooby-Doo? Woh-ohw!

Trouwens, wist je al dat je in het buitenland ook simpel naar Netflix kunt kijken? Netflix kijken met een VPN wordt hier uitgelegd.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.