Uitstapjes met je kids Zuid-Holland

Legoland Scheveningen: Ideaal voor een regenachtige dag

Legoland miniworld Ben je op zoek naar een leuk uitje tijdens een regenachtige dag? Dan heb ik een goede tip! Legoland in Scheveningen is echt iets voor jullie!
Joyce

Een dag met alleen maar regen en weet je niet wat je moet doen? Dan heb ik de tip voor jou! Legoland is namelijk geweldig voor alle liefhebbers van lego, maar ook als je niet van lego houdt, is het er erg leuk. Wil je weten waarom? Lees dan vooral snel verder!

Legoland om de hoek

Ik woon om de hoek bij Schevingen en wist dat Legoland er zat, maar nog nooit waren we er geweest. Totdat er een regenachtige dag was in de vakantie en wij toch wat leuks wilden doen. Via Google kwam ik al snel bij Legoland terecht. Bij ons om de hoek en het leek ons geweldig voor onze legoliefhebbers. Kaartjes kon je online boeken en een tijdslot was zo gereserveerd. Legoland, here we come!

Alles ademt lego

Al op het plein van Legoland Discovery Centre staat een enorme giraf en legoblokken. En ook bij de kassa stonden geweldige bouwwerken. Zelfs de muren en de lift zijn in legostijl. Echt enorm leuk. Na de kassa’s kom je bij de lift die je naar beneden brengt. Daar aangekomen word je gelokt om op de foto te gaan, maar als je gelijk doorloopt kom je in de Legoland wereld. Je weet niet wat je ziet. Overal waar je kijkt, zie je lego. Mijn kinderen waren gelijk enthousiast en trokken ons mee naar de film. Want dat is natuurlijk het allergaafste!

Film kijken in Legoland

Een echte rode loper brengt je naar de zaal. Eenmaal in de zaal krijg je een 3D bril en mag jezelf een stoel uitkiezen. We kozen de stoelen vooraan, maar tot onze verbazing werden er krukjes voor onze neus neergezet. Dus verplaatsten we omdat Isabel het anders niet meer kon. De film ging over Ninjago en met de lichten en special effects kreeg je het gevoel alsof je er middenin zat. Mijn kinderen vonden de film zo leuk dat ze ook de andere film wilden zien. Dus die dag hebben we ze allebei gekeken.

Waar ga je bouwen?

Legoland heeft verschillende plekken waar je jouw legohart kan ophalen. Zo is er de Lego Friends hoek, de Ninjago ruimte, piratenhoek, auto’s bouwen en gebouwen die aardbevingproof zijn en twee Duplo hoeken voor de allerkleinsten. Bij elke bouwplek is er een bak vol met lego. Als het aan hen had gelegen hadden ze er uren gezeten, maar er is nog zoveel te ontdekken. Want bij Legoland kan je zoveel meer dan alleen maar bouwen!

Nog meer leuke attracties

Naast de bouwplekken heb je ook een laserdoolhof. Ontwijk de laserstralen en druk op de knop. Helaas ging dat laatste wel eens mis en moest je extra lang wachten voordat je weer kon beginnen. Maar leuk was het wel. En dan heb je in het midden miniworld. Den Haag nagebouwd met legoblokjes met interactieve stukjes! Vooral het ADO stadion vonden mijn kinderen erg leuk, want daar kon je scoren. Ook staat er een schip waar je heerlijk in legostijl kan spelen. En als laatste heb je een treintje. Ook weer een laserschietspel. Op verschillende plekjes stop je om met je toverstaf op eendjes of zeesterren te schieten. Mijn kinderen gingen hier niet één keer, maar wel drie keer in. Dat zegt genoeg toch?

Go or No Go

Mijn kinderen roepen heel hard ja en ook ik vind het echt een enorm leuk uitje, maar het is behoorlijk prijzig. Voor hetzelfde geld kan je namelijk ook een hele dag naar Drievliet. Het is daarom aan te raden om online te kijken naar korting of als je ook naar seaworld wil gaan, dit samen te doen. Dan krijg je namelijk ook korting. Maar mocht je het bedrag niet erg vinden dan weet ik zeker dat jouw legoliefhebber een geweldige dag gaat hebben bij Legoland Discovery in Scheveningen!


Lees ook: Legoland Oberhausen

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.