Inspiratie Zwangerschap

Hier moet je op letten bij het maken van een geboortekaartje

Handige tips voor geboortekaartjes maken Online kun je diverse ontwerpen vinden waarbij je heel handig je eigen geboortekaartje kunt samenstellen. Maar hoe kies je nu een leuk design

Nog even geduld en dan is het moment daar – jullie kleine wordt bijna geboren! Het begin van een nieuw leven en niets is leuker dan dit op een mooie manier aan jullie dierbaren te vertellen. Het is tijd om je eigen geboortekaartjes te maken! Online kun je diverse ontwerpen vinden waarbij je heel handig je eigen kaart kunt samenstellen. Maar hoe kies je nu een leuk design en wat zet je op het geboortekaartje? We vertellen het hieronder!

Kies een fijn thema

Het is tijd om een geboortekaartje te ontwerpen dat helemaal bij jou past. Er is zojuist een mooi, nieuw leven in de wereld gekomen, en niets is fijner dan dit te delen met al je vrienden en familie. Een geboortekaartje kun je tegenwoordig helemaal naar je eigen wensen en smaak maken, want er zijn een hoop mooie ontwerpen te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een kaartje gedrukt op echt hout, een kaart met foliedruk of een kaart met een stoer dierenthema. En wat dacht je van een kaartje in een originele vorm? Kies in plaats van een recht ontwerp voor een kaart in de vorm van een regenboog, olifant of hartje. Er zijn vele manieren om jullie eigen hippe geboortekaartjes te ontwerpen, maar kies vooral een thema dat bij jullie past.

Mooie kleuren uitzoeken

Geboortekaartjes maken, dus. Waar te beginnen? En hoe kies je nu de mooiste kleuren voor dé perfecte kaart? Het is fijn als de kaart helemaal past bij jullie als gezin. Het is daarom goed om eerst na te denken over de sfeer van het kaartje. Wil je graag een kaartje met warme en rijke kleuren in bohemian stijl of kies je toch liever voor meer natuurlijke boskleuren met een “into the wild”- thema? Je kunt ook kiezen voor een soft & natural geboortekaartje met velvet look. Deze kaartjes lijken wel van fluweel gemaakt, zo leuk! Wanneer je een idee hebt hoe je het kaartje er graag uit wilt laten zien, is het tijd om aan de slag te gaan.

De tekst op het kaartje

Er zijn veel manieren om jullie kleine wonder in het zonnetje te zetten en je kunt helemaal zelf kiezen welke informatie jullie op het geboortekaartje zetten. De meeste ouders kiezen in ieder geval voor de naam van de baby, de geboortedatum en het gewicht van de kleine. Maar er zijn natuurlijk ook andere leuke opties. Zo kun je ervoor kiezen om een foto of een bijpassend gedichtje op de kaart te zetten. Heb je een mooie zin die helemaal bij jullie zwangerschap past? Dan is het ook leuk om deze op het kaartje te vermelden. Weet je al wanneer je de visite langs wilt laten komen? Vergeet dan ook deze informatie niet op het kaartje te zetten. Extra fijn om te weten waar je aan toe bent. Geniet van deze bijzondere tijd!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.