1 jaar 2 jaar Fashion & Styling

De wijde wereld in met Lilluputiens

Nou, dat is nu sowieso geregeld hoor! Ze heeft een prachtig mooie, nog ietwat grote tas van Lilliputiens! lees je mee?
Linda D

Ons ondernemend meisje van 1 jaar oud trekt er graag op uit! Zodra de voor- of achterdeur opengaat, is zij de eerste die naar buiten stapt. Met name wanneer haar grote broer met zijn grote schooltas vertrekt, wil ze “ook”! Dat is letterlijk wat ze zegt: “Ook, ook, ikke ook”! Ook haar schoenen aan, ook haar jasje aan én ook een tas op haar rug.
Nou, dat laatste is nu sowieso geregeld hoor! Ze heeft een prachtig mooie, nog ietwat grote tas van Lilliputiens!

Lilliputiens

En wat is ze schattig met dat tasje op haar rug! Al fietsend op haar driewieler trotseert ze met haar rugzak het voetpad.
Lilliputiens kende ik als merk van ontzettend mooi speelgoed. Prachtige kleuren, mooie stoffen, mooie prints. Alles waar ik heel erg blij van wordt als moeder wat betreft speelgoed en ontwikkeling. Nu hebben we dus ook kennis gemaakt met een ander gedeelte van het assortiment, namelijk de tassen.

Lilliputiens is een Belgisch merk, welke werd opgericht in 1995 door twee vriendinnen. Het kenmerkende speelgoed wat ik hierboven al benoemde, is ook echt het begin geweest van dit merk. Het merk is inmiddels flink uitgebreid, maar blijft kenmerkend met haar bonte kleuren, materialen en personages. Ze willen graag kinderen verwonderen in een wereld vol fantasie en creativiteit. Dat is ook exact wat ik terug zie in het merk en de producten.

Drie categorieën

Het assortiment is opgebouwd in drie categorieën. Namelijk “ik ontdek” (0-12 m), “ik verken” (12-24 m), “ik word groot” (2+). Binnen deze categorieën vind je dan als vanzelfsprekend speelgoed en dergelijke die aansluiten op deze leeftijd. Voor onze avonturier vonden wij in de categorie “ik word groot” de tas met de naam: Wonder Stella! Het is een ergonomische schooltas gemaakt van recyclebaar PET materiaal. De tas heeft plastic gespen en 100% katoenen riemen. Wat een zeer handig voordeel is, is dat hij wasbaar is in de machine op 30 graden.

Nou, dat is nu sowieso geregeld hoor! Ze heeft een prachtig mooie, nog ietwat grote tas van Lilliputiens! lees je mee?

Onze dreumes is dus in feite nog een klein half jaartje te jong voor deze ruime tas. Echter, aangezien ze het liefste alles zelf doet en haar grote broer volgt, loopt ze ook wat dit betreft wel wat voor. Daarbij wordt ze eigenlijk ook al niet meer graag geholpen. Oei! Deze hulp heeft ze natuurlijk nog wel nodig, dus dit levert uitdagende situaties op! Met deze tas heeft ze op sommige momenten toch al het gevoel een hele grote meid te zijn 😉 Ze kan de tas op haar rug dragen of bij het korte hengsel. Al met al een succes dus!

Nou, dat is nu sowieso geregeld hoor! Ze heeft een prachtig mooie, nog ietwat grote tas van Lilliputiens! lees je mee?

Go or No Go

De tas is ruim en opgedeeld in vakken. Dat maakt deze tas heel geschikt voor het kinderdagverblijf en alle spulletjes die op deze dag mee mogen. De tas is dus zowel als speelobject als praktisch al volop in gebruik genomen. Liliputtiens staat garant voor een mooie, goede kwaliteit en gebruik van veilige materialen. Het unieke design maakt het voor mij echt een bijzonder leuke schooltas.
Wij geven de Wonder Stella schooltas van Lilliputiens dan ook zeker weten een GO!
Kijk voor alle producten van Lilliputiens op de website!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.