Inspiratie

Pokémon Go TCG – Pokémon Go Pokémonkaarten om te sparen

De Pokémon TCG set waar wij al maanden naar uitkijken is eindelijk hier: Pokémon TCG: Pokémon Go! Deze nieuwe set is gebaseerd op Pokémon Go en valt met name op door de Pokémon die op de achtergrond van de kaart in de echte wereld leven. Pikachu loopt lekker mee op straat, Slowpoke is aan het pootje baden en Charizard vliegt tussen de flatgebouwen door.

Pokémon Go TCG

Wij hebben hier in huis nog altijd Pokémon Go spelers van het eerste uur. Mijn twee kinderen van 12 jaar hebben inmiddels het magische level 40 bereikt en zijn nog altijd druk met meer Pokémon vangen. Zeker nu daar een tijdje geleden nog 10 extra levels aan toegevoegd zijn, want hiermee kwam de uitdaging weer terug.
Pokémon Go is in 2016 ontstaan en is inmiddels dus 6 jaar oud. Wij vinden het erg leuk dat na 6 jaar nu dan ook eindelijk de Pokémon Go kaarten er zijn en wij zijn natuurlijk fanatiek aan het sparen voor deze mooie set!

De Pokémon TCG set waar wij al maanden naar uitkijken is eindelijk hier: Pokémon TCG: Pokémon Go! Kijk mee naar deze gave set!

Radiant Pokémon

In de Pokémon Go TCG set vind je onder andere shiny, radiant Pokémon. Deze Pokémon zijn extra speciaal vanwege de aangepaste kleuren en als je de trading card game speelt, mag je er maar één van in je deck plaatsen. Hij heeft namelijk een extra sterke aanval en ability. In de Pokémon Go set zijn de radiant Pokémon de drie eindevoluties van drie basis Pokémon: Charizard, Venesaur en Blastoise.

De Pokémon TCG set waar wij al maanden naar uitkijken is eindelijk hier: Pokémon TCG: Pokémon Go! Kijk mee naar deze gave set!

Oh?! Ditto!

De Pokémon Go TCG set heeft iets unieks, namelijk een Ditto Pokémon kaart. En nee, natuurlijk niet zomaar een kaart met Ditto erop. Onder andere Bidoof kán een Ditto zijn. Je kunt een Ditto kaart herkennen aan het kleine Ditto icoontje linksonderaan de kaart. Als je geluk hebt en je hebt een Ditto gevonden, dan kun je de bovenste laag van de Pokémonkaart voorzichtig eraf halen, net zoals een sticker. Vervolgens komt daar de Ditto tevoorschijn! De kids vinden dit echt fantastisch en ik moet toegeven: het is wel echt briljant bedacht en gemaakt!

@go.or.no.go Ditto reveal #pokemongo #pokemontcg #pokemon @pokemontcg_uk @mediatornado ♬ Pokémon RBGY – Remix – Toni Leys

Pokémon Go TCG items

Er komen erg veel verschillende sets en items uit binnen de Pokémon Go TCG set. Hier vind je ze op een rijtje:

De Pokémon TCG set waar wij al maanden naar uitkijken is eindelijk hier: Pokémon TCG: Pokémon Go! Kijk mee naar deze gave set!
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.