2 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar Educatief Game reviews

Ontdekken met de VTech Junior Tablet Activity-Center

Linda D

Is jouw kindje dol op het ontdekken van letters, cijfers, muziek of bijvoorbeeld de dagen van de week? Dan weet ik een mega leuk hulpmiddel! De VTech Junior Tablet Activity-Center biedt namelijk al voor kinderen vanaf 2 jaar de uitkomst om leerzame activiteiten te spelen.

De VTech Junior Tablet Activity-Center biedt namelijk al voor kinderen vanaf 2 jaar de uitkomst om leerzame activiteiten te spelen.

VTech Junior Tablet Activity-Center

Hier in huis heeft de oudste (6 jaar) een tablet, eentje op “kids stand” en hier staan educatieve apps op, kidstube en nog een boel spelletjes. Dat laatste is overigens wel vaak het meest leuke gedeelte volgens Siem. Ik begrijp dat best, want in groep 3 ben je ook al vrij serieus bezig en wil je thuis even wat anders. Wat anders, tijdens die kostbare tablet tijd! Zijn zusje Sofie (1 jaar) heeft een baby tablet, waar ik eerder over schreef. Ook van VTech, lekker knopjes drukken, dansen op de muziek. Hartstikke leuk!
Onze nieuwe junior tablet, waar ik je vandaag alles over wil vertellen, zit er tussen in. Deze tablet zit zonder te overdrijven, boordevol met activiteiten gericht op kennis en vermaak. De tablet is geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie van 2 tot 5 jaar. Sofie is nu 1,5 jaar en eigenlijk dus nog een tikkeltje te jong. Siem aan de andere kant is er “te oud” voor omdat hij al over de kennis beschikt.
Het ultieme gebruik van de tablet zal hier dus minimaal nog een half jaartje moeten wachten. Desalniettemin weet ze er wel al raad mee hoor!

De VTech Junior Tablet Activity-Center biedt namelijk al voor kinderen vanaf 2 jaar de uitkomst om leerzame activiteiten te spelen.

“Wauw!”

De toetsen van de tablet zijn zacht in aanraking en reageren op de meest kleine aanrakingen (pluspunt). De lampjes op het LED-scherm en de buitenrand die van kleur veranderd tijdens het spelen, zijn enorme triggers. “Waaauww” bleef ze maar zeggen.
Bij optimaal gebruik kun je tijdens maar liefst 8 leerzame activiteiten kennis maken met letters, woorden, cijfers, muziek, de dagen van de week en nog veel meer. Naast dit alle kun je ook ontzettend leuke vraag- en antwoordspelletjes spelen met Brullie de Leeuw.
Het grote toetsenbord is een ABC-toetsenbord, waarop vanzelfsprekend het gehele alfabet te vinden is. Daaronder vind je de tien pianotoetsen, waarmee je je eigen show kunt geven. En dit laatste deed Sofie, vol overgave!

De VTech Junior Tablet Activity-Center biedt namelijk al voor kinderen vanaf 2 jaar de uitkomst om leerzame activiteiten te spelen.

Melodietje en meer

In totaal biedt de VTech junior tablet ook nog 10 melodietjes en heel veel geluiden en zinnetjes, welke allemaal Nederlands gesproken zijn. Het volume is regelbaar (top!) en hij schakelt automatisch uit (handig!).
Bij deze tablet vindt Sofie de muziek erg leuk en het schuifje aan de bovenzijde prikkelt haar motorische skills. Van links naar rechts gaat deze schuif en weer terug. Welke activiteiten ze hiermee aanzet, heeft ze nog niet door. Maar dit is een kwestie van tijd.

Go or No Go

Zodra Sofie wat ouder is, zullen we samen met de tablet gaan oefenen. Samen met Brullie de leeuw, een boel melodietjes en lichtjes de kennis verbreden.
De VTech junior tablet heeft echt veel in zijn mars en is naar onze mening een echte aanrader. Een fantastisch leuk cadeau voor kinderen in de leeftijdscategorie van 2 tot 5 jaar.
Wij geven de VTech junior tablet om deze redenen dan ook zeker een GO!

VTech Junior Tablet Activity-Center facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.