TV-series

Nieuw op tv: ‘Cartoonito’ voor de allerkleinsten

Persbericht – Boomerang lanceert op 1 september ‘Cartoonito’ voor de allerkleinsten.
Op de kleuterzender kunnen de allerkleinsten genieten van vele nieuwe series als Batwheels en Lucas de Spin.
Donderdag 1 september 2022 lanceert TV-zender Boomerang het kleuterblok: Cartoonito. Je kunt dan iedere dag kijken van 08:00 – 14:00 uur.

WarnerMedia Kids & Family begint met de roll-out van het kleutermerk Cartoonito. Het merk, dat als een speciaal programmablok zal worden gelanceerd op Boomerang, biedt een moderne benadering van een programmering voor kleuters en is ontwikkeld om het unieke potentieel van elk kind te ondersteunen met het educatieve kader, Humancentric Learning.

Belangrijkste programma’s Cartoonito

De belangrijkste programma’s zijn: Thomas de Stoomlocomotief, Lucas de Spin, Batwheels, Kleine Ellen en Mush, Mush en de Zwammetjes. Naast deze programma’s zal er ook een groeiend aanbod aan series zijn die individualiteit en originaliteit vieren, terwijl creativiteit, medeleven en inclusiviteit worden bevorderd.

Alle Cartoonito shows zullen een curriculum volgen dat ontworpen is door de expert op het gebied van vroegschoolse educatie, Dr. Laura Brown, om de vier pijlers van Humancentric Learning te ondersteunen: Creativiteit, Zorgzaamheid, Nieuwsgierigheid en Moed. Het merk wil kinderen inspireren om hun verbeelding te gebruiken, om van hun fouten te leren en om anderen met empathie en respect te behandelen.

Enkele nieuwe Cartoonito series:

Lucas de Spin | Première 3 oktober om 13:30 uur
Lucas de Spin volgt de avonturen van een groothartig, ongelofelijk schattig, klein springend spinnetje. Dit vrolijke, nieuwsgierige, muziekliefhebbende, 4 jaar oude spinnetje wil dat we hem vergezellen als hij deze reusachtige wereld verkent en leert over deze gigantische wereld, het verspreiden van liefde en solidariteit terwijl hij heel veel plezier heeft met al zijn vriendjes

Persbericht - Boomerang lanceert op 1 september 'Cartoonito' voor de allerkleinsten. Tijdens dit blok worden kinderseries uitgezonden.

Batwheels | Première 15 oktober om 09:30 uur
Batwheels is een -avonturenshow boordevol actie die twee favoriete dingen van jonge kinderen combineert: superhelden en voertuigen! Het zijn de Batwheels – een geweldige groep van supersterke misdaad bestrijdende voertuigen die Gotham City verdedigen samen met een groot aantal DC-superhelden. De heldhaftige Batwheels zijn tot leven gebracht door de Batcomputer om Gotham City te helpen verdedigen.

Persbericht - Boomerang lanceert op 1 september 'Cartoonito' voor de allerkleinsten. Tijdens dit blok worden kinderseries uitgezonden.

Thomas de Stoomlocomotief | Premiere 17 oktober om 13:00 uurSluit je aan bij Thomas en zijn vrienden, die nu energieker, kleurrijker en zelfs jonger zijn dan ooit! Tot nu toe was het leven op het eiland Sodor niet vrij van opwinding, maar de serie, verrijkt met muzikale elementen, biedt nieuwe avonturen voor onze stoommachines en kijkers. De nieuwste avonturen van Thomas de Stoomlocomotief zijn vanaf 17 oktober om 13:00 uur te zien op Boomerang, in het Cartoonito-blok! 

Persbericht - Boomerang lanceert op 1 september 'Cartoonito' voor de allerkleinsten. Tijdens dit blok worden kinderseries uitgezonden.

Copyright © 2022 Media Tornado, All rights reserved.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.