Huis & Tuin

Geef je tuin een zomerse look met deze tips

Wil jij je tuin een gezellige, zomerse look geven? Dan heb ik ideeën voor je! Met deze tuintips tover jij je tuin om tot een heerlijke plek
Linda - Go or No Go

Wil jij je tuin een gezellig, zomers tintje geven? Dan heb ik een paar leuke ideeën voor je! Met deze tuintips tover jij je tuin om tot een heerlijke plek om in de zomer te vertoeven.

Hangmat

Een hangmat is natuurlijk onmisbaar als je een echte zomerse tuin wil. Heb je geen bomen in je tuin om de hangmat tussen te knopen? Geen paniek, want je kunt tegenwoordig een hele handige hangmatstandaard te koop waar je je hangmat simpel in bevestigd. Zo kun je hem dus ook nog eens neerzetten waar je wil; in de zon óf juist in de schaduw. Heb je niet genoeg ruimte voor een hangmat in de schaduw in je tuin? Dan vind je het misschien handig om te weten dat je zelfs een hangmat met luifel kunt bestellen als je wil! Dan lig je dus altijd lekker in de schaduw…als dat niet handig is?!

Buitenkleed

Wat ik ook typisch een zomerse uitstraling vind geven, is een buitenkleed. Een buitenkleed staat ontzettend sfeervol en warm. Een huiselijk gevoel, maar dan buiten. De kleur is natuurlijk heel bepalend voor de sfeer, dus kies voor een lekker vrolijk, fel tintje als jij daar blij van wordt. Wil je het liever iets rustiger houden, dan kun je ook gaan voor bruin, zwart of grijs en dan bijvoorbeeld met een vrolijk patroon erin. Zo houd je het speels, maar niet te flets. De meeste buitenkleden zijn gemaakt van polypropeen. Dit materiaal is geschikt om buiten te zijn en kan tegen een regenbuitje. Zorg er wel voor dat je het buitenkleed in de herfst opbergt en pas weer in de lente naar buiten haalt, anders zal hij vrij snel slijten. Tenzij hij onder een overkapping ligt natuurlijk, dan hoef je je over slijtage weinig zorgen te maken.

Verandaschommel

Heb jij een veranda? Ok, dan móet je dit item hebben: een verandaschommel. Serieus. meer zomers wordt het niet! Ik kan altijd wegdromen bij van die mooie foto’s van een schommel op een strand….nou, hier kom je een heel eind mee in de buurt hoor! Een verandaschommel kun je aan het plafond van je veranda bevestigen en zo creëer je in no-time een heerlijke chill plek! Natuurlijk is de schommel niet compleet met een lekker kussen erin, maar zodra je ook die hebt, zal dit je favoriete plekje worden in de tuin.

Als je geen veranda hebt, dan is een schommelbank een perfect alternatief. Een schommelbank kun je bijvoorbeeld met een standaard in je tuin zetten. Dat staat zo romantisch, vind je niet?

Wat is jouw ultieme zomeritem voor in de tuin? Deel het hieronder in de comments!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.