7 jaar 8 jaar 9 jaar Game reviews

DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace

Anne

Op dit moment draait de film DC league of superpets net in de bioscoop. De heldhaftige hond van Superman Krypto gaat op avontuur. Deze hond heeft dezelfde superkrachten als superman. Samen met Superman bestrijden ze het kwaad op heldhaftige wijze in de stad Metropolis. Als Superman en het Justice League ontvoerd worden gaat hij met zijn nieuwe vrienden uit het asiel op avontuur om zijn oude vrienden te bevrijden. Deze film leek ons al super leuk. Wat een geluk dat er nu al een game uit is die geïnspireerd is op deze Film! DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace. Onze kleine dierenvriend kon niet wachten om deze game te reviewen.

DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace – Superhonden!

In deze game kruip je zelf in de huid van één van de heldenhonden. De hoofdkarakters zijn Krypto en Ace, maar je kan bij het begin van een level uit meerdere karakters kiezen.

Krypto is de grote gespierde labrador van Superman en Ace is de stoere buldog van Batman. Deze twee ontdekken dat Lex Luthor alle zwerfdieren in de stad metropolis wil ontvoeren. Deze viervoetige superhelden laten dat niet zo maar gebeuren. Met superkrachten zoals laserogen en onzichtbaarheidsmodus gaan zij de strijd aan met de kwaadaardige lex-bots.  Over de straten van Metropolis vlieg en vecht je in het luchtruim om je vrienden te beschermen. In het adoptiecentrum kan je de dieren verzorgen, geef je ze een nieuw huis en verdien je zo nog meer krachten. Maar zorg dat je vrienden niet opgesloten worden in de Lexcorp zoo!

DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace voor de Switch. Onze kleine dierenvriend kon niet wachten om deze game te reviewen.

Level up

In DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace, ga je door verschillende levels heen. In de levels vlieg je boven de stad Metropolis en ontwijk je objecten. Ook kan je punten pakken en huisdieren bevrijden. Het gaat niet alleen over honden en katten! De viervoetige vechtersbazen moeten knokken om de levels te behalen. Uiteindelijk gaan ze naar het adoptiecentrum waar ze hun gerede nieuwe vrienden verzorgen. Soms is er post van mensen en kan je kijken of je een match kan maken. Op de kaarten staat duidelijk wat iedereen zoekt en wat voor een type dier daar bij past. Jij zorgt dat de geredde dieren een nieuwe thuis krijgen en bij een goede match verdien jij een beloning! Dit zal vaak een nieuwe superkracht zijn!

DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace voor de Switch. Onze kleine dierenvriend kon niet wachten om deze game te reviewen.

Als je goed kijkt naar bovenstaande afbeelding dan zie je levels en 3 zones. Als je een zone door bent dan heb je nieuwe keuzemogelijkheden.
Ook zie je groene ringen, deze kunnen leeg gaan (ik moest denken aan een Apple Watch hierbij). Je moet zorgen dat de ringen vol blijven en je moet soms even terug een level in om een ring groen te krijgen, anders gaan er krachten weg. Ook kan je terug naar een level gaan om je highscore te verbeteren.

Go or No Go

De game bestaat uit verschillende levels waar je doorheen gaat. In die levels doe je wel steeds hetzelfde. Je verslaat de bots, moet obstakels omzeilen en vechten tegen de lex-bots en huisdier-matches maken. De variatie zit er in dat je kan kiezen tussen verschillende karakters. Zo vind ik PB (zie hieronder) erg leuk! De verschillende karakters hebben allemaal andere power-ups en zo kan je de missie op verschillende manieren voltooien. In ieder level ga je dieren verzorgen en matches maken voor de adoptie. Je krijgt hier ook post van de mensen waarin ze je vertellen wat er goed gaat (of minder goed) ging, want een adoptie kan ook een mismatch zijn en dan krijg je dus geen superbeloning. Dit is dus wel erg herhalend.

Mijn zoon van 7 is dol op het spel, maar vliegt er wel doorheen. Heel moeilijk is het niet. Op zijn leeftijd zegt de highscore ook minder. Hij wil het einde halen en het maakt hem niet uit wat zijn score is. De zoon van 10 vindt het een makkelijk spel, wel vermakelijk! De karakters en superpowers zijn erg leuk, maar het vliegen ziet er wat simpel uit volgens hem.

In DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace, moet je kunnen lezen op de kaarten. Vanaf midden groep 3 kan je dit spel goed alleen spelen. 7 jaar is een goede leeftijd. Alle teksten zijn in het Nederlands. De geluiden die de superhelden maken, zijn steeds dezelfde zinnen die geen toegevoegde waarde hebben en zelfs wat goedkoop klinkt. Conclusie; een leuke, vermakelijke maar niet te moeilijke actiegame, geschikt voor de jongste gamers tot een jaar of 9 en krijgt een go!

DC League of Super-Pets: The Adventures of Krypto and Ace voor de Switch. Onze kleine dierenvriend kon niet wachten om deze game te reviewen.

DC League of Super-Pets: The adventures of Krypto and Ace Facts


Lees ook:
Game Review – Dragons: Legends of the Nine Realms
FiFa 23
Let’s Sing 2022
Pokémon voor de Switch
The last kids on earth and the kids of doom

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.