Vakantie in Nederland Zomervakantie

De coolste kinderbestemmingen in Nederland

Het is weer zover: de zomervakantie is begonnen. Lees snel verder en ontdek wat de leukste kinderbestemmingen zijn in nederland.

Het is weer zover: de zomervakantie is begonnen en dat betekent dat je kinderen zes weken vrij zullen zijn van school, en dat je deze tijd op zal moeten vullen met leuke uitstapjes en activiteiten. Heb je echter geen inspiratie, en kan je wel wat ideeën gebruiken om je kids bezig te houden? Lees dan snel verder en ontdek wat de leukste vakantiebestemmingen zijn in heel Nederland die geschikt zijn voor kinderen! Profiteer van een Fletcher kortingscode en organiseer een fantastisch weekendje weg dat je kroost nooit meer zal vergeten!

1. Madurodam

Breng een bezoekje aan Madurodam in Den Haag en laat je verrassen door de meest belangrijke gebouwen en monumenten in Nederland, die hier in miniatuur zijn nagebouwd. Bewonder bijvoorbeeld de Amsterdamse grachten, de haven van Rotterdam, de Alkmaarse kaasmarkt, het Muiderslot, de bloembollenvelden, Schiphol en talloze locomotieven van dichtbij en maak leuke en grappige foto’s met het hele gezin. Boek een verblijf in een van de Fletcher hotels in de buurt en geniet van een gezellig weekendje.

2. Utrecht

Bezoek een van de leukste steden van Nederland en laat je kinderen kennismaken met alle wonderen die Utrecht te bieden heeft. Ga bijvoorbeeld voor een uitje naar het Spoorwegmuseum, waar leuke evenementen en interessante tentoonstellingen worden georganiseerd, en je natuurlijk in veel verschillende treinen een kijkje mag nemen. Het Nijntje Museum is daarentegen enorm geschikt voor de allerkleinsten, waar peuters en kleuters Nijntje en al haar vriendjes kunnen ontmoeten en de dag van hun leven kunnen beleven.

3. Efteling

Als je kinderen nog nooit naar de Efteling in Kaatsheuvel zijn geweest, dan is dit zeker weten het juiste moment om hier verandering in te brengen. De allerkleinsten zullen gegarandeerd de hele dag zoet zijn in het Sprookjesbos, terwijl je tieners zich uitstekend zullen vermaken met alle spannende achtbanen en andere attracties. Woon je niet in de buurt bij het leukste attractiepark van Nederland? Reserveer dan een overnachting in het Fletcher hotel in Waalwijk, zodat je tot sluitingstijd in het park kunt blijven.

Het is weer zover: de zomervakantie is begonnen. Lees snel verder en ontdek wat de leukste kinderbestemmingen zijn in nederland.

4. Zaanse Schans

Neem je kids mee naar de Zaanse Schans en vermaak je in dit typisch Hollandse landschap, waar je traditionele molens van dichtbij en zelfs van binnen kunt bewonderen. Laat je kinderen iets lekkers uitzoeken in de ouderwetse snoepwinkel, proef de allerlekkerste kaas en ontdek hoe echte houten klompen gemaakt worden.

5. NEMO

Slaap na een dagje Zaanse Schans in het spectaculaire Fletcher hotel in Amsterdam, dat ook wel bekend staat als de Watertoren, en geniet van een prachtig uitzicht over de stad. Sta vervolgens de volgende ochtend vroeg op en ga met je kinderen naar een van de leukste en meest interessantste kindermuseums van Nederland: het NEMO Science Museum. Experimenteer, ontdek en onderzoek en leer alles wat je maar wilt weten op het gebied van technologie, biologie, scheikunde, natuurkunde en gedragswetenschappen. Hier beleven jong en oud een fascinerende dag en leren ze hoe bijzonder alledaagse concepten eigenlijk zijn.

Het is weer zover: de zomervakantie is begonnen. Lees snel verder en ontdek wat de leukste kinderbestemmingen zijn in nederland.

6. Texel

Plaats een boeking bij een van de twee Fletcher hotels op Texel en vertoef een weekendje of midweek op dit fantastische Waddeneiland. Maak bijvoorbeeld een fietstocht langs de kust, bezoek het Maritiem- en Juttersmuseum of meld je aan voor excursie en ga op ontdekkingstocht op het strand met een echte waddenloper!

Het is weer zover: de zomervakantie is begonnen. Lees snel verder en ontdek wat de leukste kinderbestemmingen zijn in nederland.

7. Nederlands Openluchtmuseum

Voor een leuke activiteit in de buitenlucht moet je bij het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem zijn: hier komt het verleden van ons eigen land tot leven en ontdek je hoe mensen vroeger woonden, leefden en werkten. Woon de demonstraties bij van ambachtslieden die laten zien hoe molenaars, smeden, papierscheppers en drukkers hun beroep uitoefenden, bewonder jagers en boeren uit de prehistorie en leer over de rijkdom van vorsten en regenten uit de Renaissance en de Gouden Eeuw. Overnacht in een van de vele Fletcher hotels in de buurt en kom tot rust in deze prachtige omgeving midden in de natuur in het oosten van Nederland.

8. Boerderijbezoek en klompengolf

Om een leuke dag te beleven met je kinderen in de zomervakantie hoef je natuurlijk niet honderden euro’s uit te geven, maar kun je ook gaan voor een meer simpele aanpak: boek een overnachting op het platteland en ga op bezoek bij een boerderij! Laat je kinderen kennis maken met verschillende boerderijdieren en vul je dag met de leukste boerenspellen, waaronder boerengolf, een boerenzeskamp, een kruiwagenracen en zaklopen. 





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.