Inspiratie

5 tips tegen verveling in de zomervakantie

Verveel je je? Geen paniek, want in deze blog heb ik drie leuke tips voor je om de verveling tegen te gaan deze zomervakantie!

De een kijkt enorm uit naar de zomervakantie terwijl de ander geen idee heeft wat hij of zij deze weken allemaal moet gaan doen. Zeker als vrienden en familie op vakantie zijn en jij zelf thuis blijft, kan de verveling behoorlijk toeslaan. Maar geen paniek, want in deze blog heb ik drie leuke tips voor je om de verveling tegen te gaan deze zomer!

1. Een goed boek

Je kunt met je met gemak uren per dag vermaken met een goed, spannend boek. Misschien gun jij jezelf nooit de tijd om te lezen? Nou, dan is deze zomervakantie het ideale moment om dat eens wel te doen! Lezen zorgt voor ontspanning, en dat is nou precies wat je nodig hebt tijdens je vakantie. Lekker even afschakelen van het werk, je hoofd leeg maken en relaxen. En geloof me, als je een goed boek hebt met een verhaal dat jou trekt, wordt lezen enorm verslavend. Je wil dan namelijk continu weten hoe het verhaal verder gaat.
Gelukkig zijn er boeken in allerlei genres, dus er moet altijd wel een boek tussen zitten dat past bij jouw interesses.

2. Online spelen

Online zijn er tal van spelletjes te vinden om te spelen. Dat kan natuurlijk met leuke spellen apps op je smartphone, maar als je wat meer uitdaging en spanning wil in een spel, dan zijn casino spelletjes voor jou wellicht een aanrader. Van pokeren tot blackjack en natuurlijk mag ook een van mijn lievelingsspellen niet ontbreken: roulette. Je kunt zelf kiezen welk spel goed bij je past. Ga je voor een spelletje waar je vooral geluk moet hebben, of kies een tactisch spel zoals pokeren uit?

3. Start een hobbyproject

Houd je van klussen? Ga deze zomer eens iets nieuws uitproberen dan? Mijn man maakte afgelopen zomer helemaal zelf een houten bar. Hij heeft zich daar mooi een paar weken mee vermaakt en met een geweldig resultaat! Ga eens kijken welk klusproject bij jou in huis aangepakt moet worden, maar waar je nooit de tijd voor hebt. En natuurlijk dan wel een klus die je ook leuk vindt om te doen, anders voelt het alsnog als een verplichting. Je zult zien dat je door het werken aan je project de tijd ook voorbij vliegt.

4. Tuinieren

Vind jij ontspanning door te tuinieren? Dan duik lekker je tuin in! Misschien heb je wel ergens een leuke border die je wil vervangen met nieuwe planten, of een boom of struik die gesnoeid moet worden? Of ga lekker aan de slag met een moestuin, zodat je de komende weken je focus daar een beetje op kunt leggen.
Tuinieren werkt rustgevend én als je klaar bent kun je ook trots zijn op het resultaat. Ideaal!

5. Werken aan je summerbody

Wil jij geen kilo’s eraan hebben deze zomer? Ga dan lekker sporten! Ik heb een nieuwe sport ontdekt net voor de zomer: ik ben nu helemaal into het padellen. Je weet wel, tennis maar dan net anders. Ik ben inmiddels zo’n 4 tot 5 keer per week op de baan te vinden en dan vliegt de tijd echt voorbij. Niet alleen vind ik het een fantastische sport, maar je bouwt ook een mooie conditie op en je verbrandt heel wat calorieën tijdens een spannende wedstrijd.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.