1 jaar 2 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar

Waterpret met de VTech Blub blub Zeeleeuw!

Linda D

Hoera! De zomervakantie is gestart en dat staat meestal garant voor veel waterpret. Het speelgoed dat ik dit keer aan je wil laten zien, staat garant voor veel waterpret gedurende het gehele jaar! Ik wil je kennis laten maken met de Blub Blub Waterpret Zeeleeuw van VTech. Wat een schatje is het hè?!

Ik wil je kennis laten maken met de Blub Blub Waterpret Zeeleeuw van VTech. Wat een schatje is het hè?! Lees mee wat hij allemaal kan.

Samen op avontuur

Samen met dit watervriendje kun je op avontuur in de badkuip, maar bij lekkere buitentemperaturen natuurlijk ook in buitenbadje! Wij deden beide en Sofie vond het reuze gezellig.
De zeeleeuw komt niet alleen, maar met een klein balletje! Dat balletje kun je vol laten lopen met water, om dit vervolgens weer om te gieten. Dit stimuleert de ontwikkeling van de motorische vaardigheden.
Het vrolijke zeeleeuwtje met haar prachtige heldere kleuren heeft op de zijkant ook een grote knipperende toets. Druk je op de toets, dan word je beloond met grappige geluiden, vrolijke zinnetjes, gezongen liedjes (3 verschillende) en melodietjes (15 verschillende). Wat een vrolijkheid in bad!

Spelen in bad

Tot voor de komst van dit leuke zeeleeuwtje hadden wij nog niet eerder speelgoed met geluid of licht in bad. Het vermaak werd dus tot voor kort gevonden in bakjes, gietertjes en dat soort dingen. Het is een aangename aanvulling in ons mandje met badspeelgoed! Ik heb al even een kijkje genomen en gezien dat het assortiment eventueel nog uitgebreid kan gaan worden. Want wat blijkt, er zijn nog meer dierenvriendjes die graag mee in bad gaan. Dat gaan we onthouden!

VTech waterpret speelgoed shop je hier:

Ik wil je kennis laten maken met de Blub Blub Waterpret Zeeleeuw van VTech. Wat een schatje is het hè?! Lees mee wat hij allemaal kan.

Het geluid

Waar ik van VTech een duidelijk hoorbaar en regelbaar volume gewend ben, is dit bij de zeeleeuw een klein beetje anders. Het geluid wordt in het water natuurlijk gedempt en zet daar onze 1-jarige kletstante bij, dan is het niet altijd even goed hoorbaar. Of dit van invloed is op het speelplezier? Absoluut niet! De melodietjes hoor je op een zachtere toon ook prima en dat is sowieso voldoende voor Sofie. Handig weetje: Het zeeleeuwtje schakelt na verloop automatisch uit.

Ik wil je kennis laten maken met de Blub Blub Waterpret Zeeleeuw van VTech. Wat een schatje is het hè?! Lees mee wat hij allemaal kan.

Go or No Go

Het design is uiteraard waterbestendig en zoals ik eigenlijk altijd schrijf over het speelgoed van VTech; stevig en duurzaam. Want dit is het ook echt. Keer op en keer! Wij houden van het speelgoed van VTech en kunnen er geen genoeg van krijgen.
Sofie heeft al veel pret beleefd met het zeeleeuwtje en het balletje en dit gaat komende zomer alleen nog maar meer worden. Ik denk dat ik hem ook maar op inpaklijst voor onze vakantie ga zetten!
De Blub Blub Waterpret Zeeleeuw van VTech geven wij een GO!

VTech Blub blub Zeeleeuw Facts

Lees ook: VTech Egel

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.