5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 - 9 jaar Poppen & Knuffels

Ga kamperen met de Na! Na! Na! Surprise Camping Dolls

camping dolls hoofdfoto
Joyce

Houd jij net als ons ook van kamperen? Dan zijn de nieuwe dolls van Na! Na! Na! Surprise echt iets voor jou! Myra Woods en Sierra Foxtail zijn de nieuwe aanwinsten in de Na! Na! NA! Surprise familie. En wat voor aanwinsten. Beide dolls zijn helemaal klaar om samen met jou naar de camping te gaan.

De camping dolls zijn te schattig!

Mijn dochter is dol op poppen. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein. Mijn Isabel is een echt poppenmeisje. Maar de poppen van Na! Na! Na! Surprise hebben wel een streepje voor. Dat komt voornamelijk door de kleding die ze aan hebben en hun mooie lange haren. En met de camping dolls is dat niet anders. Haar gezicht toen ze beide poppen uit de doos pakte. “Mama, deze poppen zijn echt te schattig!”.

camping dolls hertje

Myra Woods is dol op herten

Eén van de nieuwe camping dolls poppen die van kamperen houdt is Myra Woods. Een mooi popje met super lange bruine haren. Myra is dol op herten en dat is te zien aan alles. Zo heeft ze een hertenslaapzak, een hertenmuts, hertenschoenen, een hertenborstel en zelfs op haar kleding komt het hert terug. Zelfs haar ogen lijken op die van herten. Zodra ze uit de verpakking is, begint Isabel met kammen en knuffelen. Ze voelen namelijk zacht aan, maar zijn “hard” genoeg om mee te spelen en om te kleden.

Camping Dolls: Sierra Foxtail

Zodra je de verpakking ziet weet je al waar Sierra dol op is. De tweede pop van de camping dolls houdt ontzettend van de natuur en van vossen! Ook bij alles van haar zie je het thema vos terug. “Mama, die kleren wil ik ook wel!” Het is jammer dat het alleen poppenkleding is, want Isabel zou deze kleren ook graag zelf willen. De poppen van Na! Na! Na! Surprise zien er altijd op en top uit. Ik weet dat menig meisje dat ook graag in het groot zou willen hebben.

Aan- en uitkleden

Isabel vindt de camping Dolls helemaal geweldig en gaat er gelijk mee spelen. Als allereerste borstelt ze de haren, want die zijn echt ontzettend lang. Welk meisje zou nou niet zulk haar willen hebben. Daarna moet alles uit en is het tijd om te knuffelen en naar bed te gaan. De slaapzakjes zijn erg mooi afgewerkt. “Het is net alsof ze echt gaan kamperen, mama!”. En daar heeft ze helemaal gelijk in. De slaapzakjes, de schoenen, het kussentje helemaal klaar om op avontuur te gaan!

Go or No Go?

Misschien heb je het tussen de regels door een beetje kunnen lezen, maar de camping dolls zijn voor Isabel zeker een go! Nou kon het bijna niet mis gaan met Na! Na! Na! Surprise, maar je weet het nooit. De poppen die ze uitbrengen zijn altijd raak en spreken menig meisje aan. Isabel geeft Myra en Sierra al in haar koffer gedaan, want beide poppen gaan met ons mee kamperen. Na! Na! NA! Surprise heeft er weer twee mooie dolls bij (naast bijv. deze glam dolls)!

Camping Dolls Facts: 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.