Inspiratie

Dit zijn de eigenschappen van jouw sterrenbeeld

Ben je benieuwd naar de eigenschappen die bij jouw sterrenbeeld horen? Lees dan verder want in deze blog lichten we ze allemaal uit.

De steenbok staat voor verandering en leiderschap, een maagd is erg kritisch en precies, terwijl de schorpioen weer meer op zijn gevoel af gaat. Het is fantastisch om te zien hoe we allemaal zo verschillend zijn. En toch hebben de mensen die in dezelfde periode zijn geboren overlappende eigenschappen. Ben je benieuwd naar de eigenschappen die bij jouw sterrenbeeld horen?  

Ram: 20 maart en 20 april

Ben je een Ram, dan hou je van avontuur en ontdekken. Je wilt graag vrij zijn en je bent gedreven. Impulsiviteit, roekeloosheid en egoïsme zijn kenmerkend voor je.  

Stier: 21 april en 21 mei

Als je een Stier bent, dan heb je een rustige persoonlijkheid en een sterk karakter. Je kan goed leiding geven en je geniet van aandacht.

Tweelingen: 22 mei en 22 juni

Als Tweelingen ben je spiritueel en gevoelig. Je omringt je graag met mensen. Tweelingen vinden veel leuk en daarom vind je het lastig om een project af te maken.

Kreeft: 23 juni en 22 juli

Als Kreeft zijnde ben je erg gericht op familie. Je bent zorgzaam en je kunt je goed inleven in andere mensen. Je bent hulpvaardig.

Leeuw: 23 juli en 22 augustus

Ben je een Leeuw, dan ben je standvastig. Daarnaast ben je ook loyaal, fier en rustig. Je hebt genoeg zelfvertrouwen.  

Maagd: 23 augustus en 22 september

Als Maagd kan je best wat kritiek geven op anderen maar ook op jezelf. Je bent een Pietje Precies. Daarnaast ben je een nuchter en praktisch persoon.

Weegschaal: 23 september en 22 oktober

Wanneer je een Weegschaal bent, dan ben je erg tactisch aangelegd. Je past je veel aan en vergeet daarbij wel eens jezelf.

Schorpioen: 23 oktober en 22 november

Ben je een Schorpioen, dan ben je emotioneel erg betrokken bij anderen. Je doet veel op gevoel. Soms ben je verlegen en kun je je in je schulp terugtrekken.

Boogschutter: 23 november en 22 december

Als Boogschutter ben je diepzinnig en ideologisch ingesteld. Je zoekt veel naar verbanden in het leven.

Steenbok: 23 december en 21 januari

De Steenbok bevat goede leidinggevende eigenschappen. Je voelt je verantwoordelijk voor je taken. Soms valt dit samen met eenzaamheid.

Waterman: 22 januari en 20 februari

Als Waterman kun je best wat rebels zijn. Je houdt van eigenzinnigheid en vernieuwing. Je volgt graag je eigen pad.  

Vissen: 21 februari en 19 maart

Ben je het sterrenbeeld Vissen? Dan help je graag andere mensen en kun je je goed in hen verplaatsen. Mensen vinden jou vaak lief, maar je kan daarbij wel jezelf vergeten.

Daghoroscoop

Naast de kenmerkende eigenschappen die alle sterrenbeelden hebben, is er natuurlijk ook de daghoroscoop. Deze horoscoop vertelt je op basis van je sterrenbeeld wat je dagelijks te wachten staat.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.