Inspiratie

De complete trouwuitnodiging: Save the date – Uitnodiging – Bedankt

Linda - Go or No Go

Ga je binnenkort trouwen? Wij geven je in deze blog inspiratie voor de trouwuitnodiging, de Save the Date kaart en de bedankkaart. Wij maakten deze uitnodigingen via Kaartje2go, waar je kunt kiezen uit een enorme collectie trouwkaarten.

Save the Date

Als je gaat trouwen plan je de datum van de grote dag vaak ver vooruit. Dat moet ook vaak wel, want populaire trouwlocaties en feestlocaties zijn vaak al vroeg gereserveerd. En als je op een populaire trouwdatum wil trouwen, dan moet je er helemaal snel bij zijn. Denk aan 22-2-22, een datum waarop in veel steden maar liefst vijf keer zoveel stellen trouwden als normaal. Je wil natuurlijk graag dat zoveel mogelijk vrienden en familieleden op jullie bruiloft komen, maar het is een beetje raar om al een jaar van tevoren een trouwuitnodiging te sturen. Daarvoor is de Save the Date trouwkaart uitgevonden. Save the Date trouwkaarten vertellen de ontvanger dat er groot nieuws is: er is een bruiloft op komst! Het is nog geen officiële uitnodiging, maar puur de vraag om de betreffende datum alvast in de agenda te reserveren. Op deze Save the Date kaart wordt meestal ook aangegeven wanneer ongeveer de officiële uitnodiging verwacht mag worden.

Ga je binnenkort trouwen? Wij geven je in deze blog inspiratie voor de trouwuitnodiging, de Save the Date kaart en de bedankkaart.

De uitnodiging

Nu je een Save the Date kaart gestuurd hebt, hoef je je officiële uitnodiging niet zover van tevoren te sturen. Zonder de Save the Date kaart is het aan te raden om je uitnodiging zo’n twee maanden voor het huwelijk te sturen en ook dan is het nog maar afwachten hoeveel mensen al plannen hebben. Kijk maar eens in je eigen agenda over twee maanden; in de weekenden heb je vast al het een en ander gepland staan!
Wanneer je een Save the Date kaart gestuurd hebt, stuur je doorgaans de officiële trouwuitnodiging een maand van tevoren. Nu weten al je vrienden en familieleden waar de bruiloft en het feest plaats gaan vinden. Voor de daggasten kun je een extra kaartje in de uitnodiging steken, of je maakt echt aparte uitnodigingen voor de daggasten.
Heb je een ceremoniemeester? Vergeet die dan niet te vermelden op je trouwuitnodiging! Zo komen eventuele vragen en afmeldingen niet direct bij jou terecht.

Bedankkaart

Jullie grote dag zit erop en hopelijk heb je van iedere minuut genoten. Als je je gasten graag wil bedanken voor het bijwonen van deze mooie dag, dan is een bedankkaart een heel mooi gebaar en een mooie afronding. Daarnaast kun je met een algemene zin de gasten ook bedanken voor alle cadeaus en de lieve woorden.

Ga je binnenkort trouwen? Wij geven je in deze blog inspiratie voor de trouwuitnodiging, de Save the Date kaart en de bedankkaart.

Een mooi geheel

Zoals je op de foto’s ziet heb ik alle drie de kaarten in dezelfde stijl genomen, zodat je kaarten ook samen een mooi geheel vormen. Kaartje2go heeft veel verschillende themasets waar je uit kunt kiezen en daarnaast kun je je trouwkaart zelf ook nog op veel punten wijzigen of bewerken, zodat het echt jullie kaart wordt. En al met al is het ontwerpen super simpel, want in 4 stappen ben je al klaar met het ontwerpen van je kaart.
Bestellen bij Kaartje2go heeft trouwens nog wel meer voordelen: je eerste kaart is gratis dus zo kun je mooi een kaart bestellen om eens te kijken wat je er van vindt. Daarnaast leveren ze super snel, want als je voor 20.00u besteld is de kaart de volgende dag al in huis.

Veel plezier met alle voorbereidingen!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.