Stijlvolle praktische meubels

Beschik jij in jouw woning over een beperkt aantal vierkante meters? Maar wil je jouw woning toch stijlvol inrichten met meubels.

Beschik jij in jouw woning over een beperkt aantal vierkante meters? Maar wil je jouw woning toch stijlvol én praktisch inrichten? Dat kan! De oppervlakte van een ruimte hoeft geen beperking te zijn voor de inrichting. Je kunt ook kleine ruimtes heel stijlvol en ruimtelijk inrichten. Het is alleen wel van belang dat je hiervoor gebruikmaakt van het juiste meubilair. Gelukkig is het aanbod meubels dat stijlvol en praktisch is onwijs groot.

Jouw woonkamer ruimtelijk inrichten

Bij een beperkt aantal vierkante meters denkt men vaak ook direct in beperkingen. Men denkt dat de ruimte te klein is voor alle benodigde meubels. En er wordt gedacht dat met de plaatsing van meubilair de ruimte nog kleiner zal ogen. Maar wanneer je gebruik maakt van de juiste meubels is het tegendeel juist waar. Je kunt een kleine ruimte met bepaalde meubels juist groter laten ogen. Kies in de woonkamer bijvoorbeeld voor een tv meubel zwevend. Je creëert hiermee een ruimtelijk effect doordat je onder het meubel door kunt kijken. Het lijnenspel wat hierdoor ontstaat, laat de ruimte optisch groter lijken. Zou je een groot massief tv meubel op de grond plaatsen? Dan zal de ruimte inderdaad kleiner lijken. Richt een kleine ruimte dus slim in!

Complete én compacte keuken

Wil je in jouw schuur of op zolder een keuken plaatsen? Maar moet de keuken niet al te veel plek innemen? En wil je tegelijkertijd dat de keuken wel over alle kookbenodigdheden beschikt? Dan biedt de mini keuken uitkomst. Zoals de terminologie al doet vermoeden is dit een compacte keuken. De afmetingen van de keuken zijn klein. Maar dat maakt de keuken niet minder functioneel. De keuken beschikt namelijk wel gewoon over alle voorzieningen. Het is dan ook een ideale keuken voor in een schuur of op een zolderkamer. Zo zie je maar weer dat je iedere ruimte, groot of klein, praktisch kunt inrichten. Je hebt alleen maar de juiste producten nodig.

Andere handige meubels

Dat een grote ruimte makkelijker ingericht kan worden dan een kleine ruimte, is niet altijd waar. Iedere ruimte kan met het juiste meubilair stijlvol en praktisch worden ingericht. Zo ook een kleine slaapkamer. Heb je een groot gezin, maar ontbreekt het aan voldoende slaapplekken in huis? Creëer dan zelf heel eenvoudig met een stapelbed meerdere slaapplaatsen in een kamer. Het inrichten van een kleine ruimte hoeft echt niet lastig te zijn. Van een zwevend tv meubel in de woonkamer tot een stapelbed in de slaapkamer. Er zijn heel veel verschillende praktische stijlvolle opties verkrijgbaar.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.