Poppen & Knuffels

{ Review } | Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 Glam Series 2

Poppen zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Maar de meeste poppen zijn van plastic en niet echt knuffelbaar. Maar de modepoppen van Na! Na! Na! zijn dat wel. Ze zijn namelijk afgewerkt met stof waardoor ze een stuk zachter aanvoelen. Naast de verschillende Na! Na! Na! Surprise series hebben ze nu een tweede serie uitgebracht van de Surprise 2-in-1 Glam Series met maar liefst weer 5 mooie unieke poppen.

Na! Na! Na! Surprise-Doll

Maar wat is een Na! Na! Na! Surprise-Doll nu eigenlijk. Daar kan ik heel kort over zijn. Het zijn de allereerste zachte modepoppen afgewerkt met stof, met een geprint gezichtje en modedetails zoals sieraden, unieke kleding en losse accessoires. Alles is tot in detail uitgewerkt. Ook het gezichtje en de sieraden. Je kan verschillende series verzamelen om neer te zetten, maar ze zijn veel leuker om mee te spelen. Daarbij komen ze vaak met een bijpassend uniek tasje om spulletjes in op te bergen.

Naast de Na! Na! Na! Surprise series hebben ze nu een serie uitgebracht van de Surprise 2-in-1 Glam Series met weer 5 mooie unieke poppen.

Verpakking

Een echte surprise is deze tweede Glam Series niet. Je ziet door de open kartonnen verpakking namelijk al welke pop je krijgt en hoe ze eruit ziet. Ook zitten er geen surprisezakjes bij die je nog kan uitpakken. Wel weet je zo direct welke modepop je krijgt. Nog een voordeel van de nieuwe verpakking is dat je nu minder plastic afval hebt. De verpakking is namelijk van stevig karton en de Surprise-Doll en het Pom tasje zitten in de doos vast met verschillende plastic tags en elastieken. Bij de pop zijn de beentjes geseald in plastic. Ook zit er een naamlabel bij met daarop de naam, verjaardag en een verhaaltje over de modepop.

Mallory Duckington

Haar naam alleen al is mooi en geeft je direct een idee van haar thema. Elke modepop in de Glam series 2 heeft namelijk zijn of haar eigen thema. Zo heeft Mallory Duckington een eend. Deze eend vindt je terug op haar shirtje, sokken en het pom tasje. Het tasje is gemaakt van metalic stof met patchwork en heeft een clip zodat je hem kan bevestigen aan je schooltas of broek. Verder is Mallory Duckington gekleed als een echte trending fashionista. Ze valt op met haar lange blauw- groene haar, oranje enkellaarsjes, trenchcoat, stoere rok en pet van metallic stof.  Wanneer je haar uitkleedt kom je erachter dat ze zelfs nog een bikini aan heeft en sieraden. Deze zijn net zoals de sokken geprint op de stof.

Naast de Na! Na! Na! Surprise series hebben ze nu een serie uitgebracht van de Surprise 2-in-1 Glam Series met weer 5 mooie unieke poppen.

Verzamel ze allemaal

Naast Mallory Duckington, zijn er nog vier andere modieuze modepoppen in deze Glam Series 2. Je kan kiezen uit nog drie dames en een heer. Ook deze vier hebben ieder hun eigen thema met daarbij een passend tasje om je accessoires in te bewaren. De modepop zelf is net te groot om mee te nemen in het tasje.

Go or No Go

Bij het zien van de reclame op televisie waren de dames hier al enthousiast. Het enthousiasme werd nog groter toen ze er ook echt één mochten uitpakken. Dat de modepop stevig maar zacht is, vindt ik zelf een pluspunt. Ook de details van zowel Mallory Duckington als het pom tasje zijn geweldig. Zelfs voor tieners is het een leuk verzamelitem wanneer ze houden van fashion. Er is wel een minpuntje, en dat is dat de poppen niet kunnen zitten. Hierdoor spelen mijn dames toch liever met hun andere modepoppen. Ondanks dat zijn we hier wel enthousiast over deze nieuwe Glam series van Na! Na! Na!.

Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 Glam Series 2


Lees ook; L.O.L. film

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.