Inspiratie

{ Review } | Mermaze Mermaids poppen

KirstenR
Laatste berichten van KirstenR (alles zien)

Nieuw op de markt zijn 5 prachtige zeemeermin poppen. En dan echt zeemeermin anno 2022, dus stoer, met accessoires, prachtig haar en ieder haar eigen persoonlijkheid. Dát zijn de Mermaze Mermaids poppen! Wij zijn de gelukkigen om zo’n mooie pop te mogen ontvangen. Benieuwd welke wij mogen verwelkomen en of ze in het echt net zo mooi, stevig en leuk zijn om mee te spelen. Onze pop genaamd Jordie mag gelijk mee het zwembad in want van iedere pop verandert haar staart van kleur in warm of koud water. Van deze zeemeermin-modepoppen  serie kun je binnenkort zelfs een animatieserie (op YouTube) verwachten. 

Nieuw op de markt zijn 5 prachtige zeemeermin poppen. En dan echt zeemeermin anno 2022: maak kennis met Marmaze mermaids poppen.

Mermaze Mermaids 

Er zijn vijf nieuwe verschillende zeemeerminpoppen op de markt met ieder haar eigen persoonlijkheid, stijl en talent. Dat zie je ook als je de poppen met elkaar vergelijkt, ze zijn inderdaad er verschillend in uiterlijk, kleding en met accessoires. De details op de pop en in de kleding en accessoires zijn opvallend mooi. Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat hun staarten van kleur veranderen als ze in aanraking komen met of koud of warm water. Dit verschilt per pop. 

Mermaid Jordie

Wij ontvingen een zeemeermin modepop genaamd Jordie. Jordie komt in een grote verpakking met diverse accessoires zoals oorbellen, een zonnebril, handtas, halsketting, polsbandjes, sporttop en jack. Alle items zijn gemakkelijk van de pop uit en aan te doen. De pop is heel buigzaam en kan ‘staan’ op haar vin. Hoewel ze dus van plastic is voelt het wel natuurlijk aan.

Elke pop heeft haar eigen karakteromschrijving. Die van Jordie is: De bereidheid om hard te werken en de juiste mentaliteit hebben ervoor gezorgd dat Jordie is uitgegroeid tot een icoon in de wereld van sport. Ze moedigt ander Mermaidz aan om dapper te zijn, hun eigen grenzen te verleggen en actie te ondernemen. Echt een stoer sportieve pop maar wel met mooie lange wimpers en make-up. Dit spreekt mijn meiden in ieder geval wel aan. 

Nieuw op de markt zijn 5 prachtige zeemeermin poppen. En dan echt zeemeermin anno 2022: maak kennis met Marmaze mermaids poppen.

Go or No Go 

Mijn meiden van 7 en 8 waren erg enthousiast toen ze de verpakking openden. Het is ook een grote verpakking, die erg aanspreekt, zeker als je het cadeau geeft. Het is een wat volwassenere pop ten opzichte van een barbiepop. De Barbie-periode lijkt hier ook een beetje voorbij. Deze mermaid is een stoere chick, heeft aansprekende kleding en mooie ronde vormen. Absolute topper vonden ze het mooie haar van de dame. Mooi zwart met blond haar en veel vlechtjes. Met dit haar hebben ze zich uren vermaakt. Echt heel anders dan het poreuze barbiehaar wat je soms op de poppen ziet. De variaties die ze hiermee konden maken was eindeloos. De pop is mee geweest in bad, in het zwembad en in haar eigen badje. Het haar en de pop lijken er goed tegen bestand. Of speelgoed hier een GO is lees ik vaak af aan het feit of het binnen een week ergens in een hoekje belandt. Dit is met deze pop echter niet het geval! De pop wordt vaak opgepakt om mee te spelen. Ik vind de bijgeleverde accessoires wel wat fragiel en weet niet of deze bestand zijn tegen de handjes van mijn zoon van 4 of mijn dochter van 2. Het speelgoed is ook bedoeld voor 5+. Korte samenvatting: dit speelgoed krijgt van ons een GO!

Mermaze Mermaids Facts: 

  • Aanbevolen leeftijd: 5 – 12 jaar
  • Op de markt sinds maart 2022
  • Materiaal: plastic (en wasbaar)
  • Prijs: € 39,99 via Bol.com 

Lees ook: Review van L.O.L. Surprise! OMG Dance poppen
En de La La Loopsy poppen

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.