Inspiratie

Pokémon Astral radiance – Gotta Catch ‘m all

Linda - Go or No Go

Heb jij ze al gezien? De nieuwste Pokémonkaarten zijn uit: Pokémon Astral Radiance. Hier zijn de eerste packs alweer geopend door twee enthousiaste kids. Helemaal als ze weer nieuwe Pokémon zien verschijnen!

Reis terug naar een land van mythen, legendes en wildernis als Origin Forme Dialga VSTAR en Origin Forme Palkia VSTAR. Vervorm de stof van tijd en ruimte! Decidueye, Typhlosion en Samurott arriveren als Hisuian Pokémon VSTAR en voegen zich bij meer Pokémon en Trainers uit de antieke regio van Hisui. Ondertussen verschijnen Shiny Pokémon opnieuw als Radiant Pokémon, met Radiant Greninja die de aanval leidt in de Pokémon TCG: Sword & Shield – Astral Radiance uitbreiding! 

Je leest het goed, in deze set komen shiny Pokémon weer terug en ook nieuwe VSTAR Pokémon arriveren in deze set.

10e uitbreiding Sword and Shield

Astral Radiance is de tiende uitbreiding in het Pokémon Sword and Shield-tijdperk en is uitgebracht op 27 mei 2022. De Astral Radiance-uitbreiding legt met name de nadruk op de nieuwste Pokemon-game, Pokemon Legends: Arceus. Mocht je hier benieuwd naar zijn, lees dan zeker even onze review van deze Pokémon game.

Welke kaarten vind je in deze set

Deze set bevat 189 Pokémon kaarten (exclusief de secret kaarten) waaronder:
3 gloednieuwe Radiant Pokemon (de Engelse naam voor Sparkling Pokemon).
7 Pokemon VSTAR kaarten
19 Pokemon V kaarten
2 Pokemon VMAX kaarten
30 kaarten met speciale kunst in de subset Trainer Gallery
Meer dan 20 trainer kaarten

De Sparkling Pokémon zijn basis Pokémon met hogere stats dan normale basis Pokémon en de kaarten schitteren. Ze hebben een hologragische glans en dat maakt het een sparkling kaart.

Gotta catch ‘m all

Wil je de hele set compleet krijgen, moet je behoorlijk gaan sparen aangezien de set maar liefst 216 kaarten bevat inclusief de secrets. Op de website van Pokellector vind je een overzicht van alle kaarten, inclusief de secrets.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.