Fashion & Styling

Waar kun je nog vintage meubels tweedehands vinden?

Ga jij je huis opnieuw inrichten? Of zoek je vintage meubels tweedehands? Dit artikel geeft je tips. Lees maar verder!

Ga jij je huis opnieuw inrichten? Of zoek je vintage meubels tweedehands? Dit artikel geeft je tips. Lees maar verder!

De markt voor vintage meubels wordt steeds drukker en tegelijk is er minder aanbod. Omdat je vintage meubels tweedehands moet kopen, is het handig om een aanknopingspunt te hebben van waar je de beste vintage meubels kunt vinden. Tegenwoordig hoef je niet meer naar rommelmarkten of op Marktplaats te zoeken. Het aanbod in meubelen is te groot en de spreekwoordelijke parels er tussen vinden duurt de meeste mensen te lang. Door naar een specifieke marktplaats te gaan waar alleen vintage meubels tweedehands aangeboden worden, is het zoeken een stuk makkelijker. Je kunt dan bovendien meteen filteren op merk, stijl of type meubel. Dit maakt vintage meubels kopen veel leuker en makkelijker.

Wees er snel bij voor iedereen het ontdekt

Je las het al in de inleiding, maar vintage meubels worden steeds populairder. De reden hiervan is dat de stijl van interieurs aan het veranderen is. De tijd van industriële interieurs is voorbij. Open Pinterest, Instagram of een woonmagazin en je ziet prachtige, warme en op de natuur geïnspireerde interieurs. Ineens is zo’n betonnen interieur met een roestige lamp en ijzeren kast zo prettig niet meer. Als je warmte en gezelligheid in je interieur wilt aanbrengen dan heb je geluk. Doordat je er vroeg bij bent, kun je voor relatief lage bedragen nog echt mooie vintage meubels vinden.

De kenners hebben de beste keus

Er zijn twee groepen mensen die nog voor lage prijzen vintage meubels tweedehands vinden. De eerste groep zijn de mensen die er helemaal geen verstand van hebben en gewoon meubels kiezen die ze mooi vinden. De tweede groep zijn de kenners. Bekende merken als Thonet, Fritz Hansen en Gispen vragen mensen de hoofdprijs voor. Bij het grote publiek is bekend dat dit gerenommeerde ontwerpers zijn waarvan vintage meubels tweedehands meer opleveren dan ze soms nieuw gekost hebben. Van merken die minder bij het publiek bekend zijn, kun je nog goede koopjes vinden. Verdiep je dus in ontwerpers als je een goede deal wilt vinden. Welke Deense designers zijn er allemaal? Wat zijn ‘upcoming’ namen in vintage meubels? Als je een dagje research doet, kom je tegen wat jij mooi vindt en ga je zeker goede aanbiedingen vinden.

Maak een uniek interieur met vintage design meubels

Door vintage meubels tweedehands te kopen, krijg je unieke meubels in huis die je, zeker in combinatie met elkaar vrijwel nergens anders ziet. Dit is leuk, want je kan je eigen sfeer in huis brengen. Ook voor een zakelijke ruimte zoals een horeca zaak inrichten of een winkel aankleden hebben vintage meubels de voorkeur. Meubels van bekende ontwerpers geven direct sfeer en een gevoel van exclusiviteit. En zeker als je koopjes vindt, oogt je interieur zoveel duurder dan het met vintage meubels tweedehands kopen gekost heeft.

Kunst in huis of op de zaak

Met kunst kun je je interieur nog meer klasse en exclusiviteit geven. Ook kunst tweedehands kopen is super leuk! Je hoeft geen kunstkenner te zijn om mooie kunstwerken te kopen. Bekijk het aanbod in vintage kunst en laat je leiden door je gevoel. Uiteindelijk gaat het erom dat jij je thuis voelt in jouw interieur.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.