Binnenspeeltuinen Gelderland

SchatEiland Zeumeren: waar kleine piraten groot kunnen zijn

Schateiland ingang Bij SchatEiland ervaren kinderen hoe het is om een echte piraat te zijn! Ga je ook mee op avontuur? Zoek de schat en natuurlijk goud!
Joyce

Een avonturenpark met als thema piraten. Welk kind zou dat niet geweldig vinden? SchatEiland Zeumeren is een avonturenpark in Gelderland waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven. En dat het hele jaar door, want SchatEiland is namelijk niet zomaar een park. Bij SchatEiland ervaren kinderen hoe het is om een echte piraat te zijn! Ga je ook mee op avontuur?

Kleine piraten klaar? Spelen maar!

SchatEiland ademt het thema piraten gewoon. Overal waar je kijkt, zie je het thema piraten. De klimtoestellen, de glijbanen en zelfs het muziektoestel is geheel is het thema. Wat hebben ze dit geweldig gedaan! Alsof je in een piratenfilm bent beland. Zo ziet het eruit. De kinderen kijken hun ogen uit, maar vragen al vrij snel of ze mogen spelen. Wij kiezen een tafel uit en weg zijn ze. Er is ook zoveel te doen bij SchatEiland Zeumeren.

SchatEiland zit vol met actie

Maar al snel komen ze terug, want de eerste show staat op het programma. Naast spelen is hier ook van alles te beleven. Beide papegaaien komen om de beurt op het podium voor een fotoshoot. Daarna is het tijd voor de show met muziek, dans, licht, vuurwerk en toneel. Kapitein Gouddukaat is echt geweldig en krijgt alle kinderen mee. Mijn kinderen zitten met open mond te kijken. Aan het einde van de dag neemt de kapitein de kinderen mee op jacht! Wie vindt als eerste de schat? Mijn Isabel mocht in ieder geval de kluis openen. Hoe leuk is dat?

SchatEiland vol met lekkers

Helaas mag je niet je eigen eten en drinken consumeren, maar gelukkig is er genoeg lekkers te vinden. Sins kort zijn ze bezig met een QR code, maar die zat nog niet op alle tafels. Dus na een blik op het menu gingen we in de rij staan. Het werken achter de balie kan iets efficiënter, want de rij werd langer en langer. De bestelling opnemen en dan ook nog de drankjes doen, werkt niet. Hopelijk lossen ze dit snel op, want er werd aardig geklaagd door mensen. Daarnaast ging het alle drie de keren mis met mijn bestelling. Zonde! Gelukkig was dit het enige minpuntje van SchatEiland. Het eten was namelijk prima en mijn chocolademelk perfect!

“Mama, mag ik ook goud zoeken?”

En niet alleen hebben ze shows, ook kan je goud zoeken in hun rivier/vijver. Bij de balie kochten we twee zeefjes. Gelukkig hadden we korte broeken en waterschoenen meegenomen, want dat kan je hier wel gebruiken. Dit hadden we gelezen op de site, dus we waren voorbereid. Juist door hun korte broek konden ze naar het midden lopen om daar een grote schep zand te pakken. Aan de rand konden ze op stenen zitten om te kijken of er goud tussen zat. De kinderen vonden het geweldig, want aan het einde van de dag wilden ze allebei nog een keer.

Nog veel meer te beleven op SchatEiland

Vind je klimmen, klauteren, springen, shows en goud zoeken nog niet genoeg? Gelukkig is er nog veel meer te doen. Zo kan je er ook lasergamen, rijden in een jungle auto, zandtekenen, een quiz spelen en een dam maken in de waterbak. Wij dachten een paar uurtjes te blijven, maar uiteindelijk zijn we er bijna 7 uur geweest. Om 17.00 zijn we weggegaan, maar als je daar blijft eten kan je nog veel langer blijven. Om 17.30 wordt SchatEiland namelijk omgetoverd tot PannenkoekenEiland in het weekend. Dat gaan wij zeker nog een keer uitproberen, want beide kinderen willen heel graag nog een keertje terug komen.

Go or No Go

Daar hebben mijn kinderen maar één antwoord op. SchatEiland is zeker weten een Go! Ze willen dolgraag nog een keertje terug komen. Vooral als we dan ook pannenkoeken mogen eten!
SchatEiland is meer dan een indoorspeeltuin. Er is zoveel te beleven en te zien. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de escape room en het lasergamen. Dat lijkt mij namelijk ook geweldig, maar is voornamelijk voor feestje nu. Wie weet kan ik jullie daar ooit meer over vertellen. Tot die tijd raad ik jullie dit park zeker aan. Welk seizoen het ook is, want SchatEiland is geweldig. Ook voor jou als ouder. Pas maar op, straks komt de echte piraat bij je naar boven.

Wil je meer weten over SchatEiland Zeumeren klik dan hier!

 • Schateiland het hele jaar door
 • dammen bouwen
 • Schateiland schatgraven
 • toiletten
 • De zandtekeningen
 • kinderescape room
 • onderwaterwereld
 • schateiland ingang bord
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.