Boeken

{ Recensie } | Uniek-Boek naamboek voor kinderen

KirstenR
Laatste berichten van KirstenR (alles zien)

Mocht je nog op zoek zijn naar een persoonlijk en uniek cadeautje dan heb ik nog een leuke tip voor je. Geef eens een gepersonaliseerd naamboek cadeau! Van boeken kun je er immers niet genoeg hebben, laat staan een gepersonaliseerd exemplaar met foto’s! Van Uniek-Boek mocht ik een kinderboek uitzoeken en personaliseren. Het leuke van deze boekjes is dat je ook foto’s en persoonlijke informatie meestuurt die terugkomen in het boek! Niet alleen leuk als kraamcadeau, maar ik zocht er eentje uit voor mijn zoon die binnenkort vier wordt en naar de basisschool gaat. 

Kiezen uit verschillende thema’s 

Het begint met het uitkiezen van een kinderboek naar keuze. Er zijn verschillende thema’s beschikbaar zoals Sinterklaas, mijn mooie verjaardag en piraat. Ik koos voor ‘avontuur op de kleuterschool’, dit omdat mijn zoontje binnenkort vier jaar wordt en dus naar groep 1 mag. De boekjes zijn leverbaar in verschillende talen! Op elke pagina is een illustratie met foto van het kind te zien, heel erg grappig! In elk kinderboek vind je achterin nog een aantal leuke puzzels, raadsels en opdrachten.

Mocht je nog op zoek zijn naar een persoonlijk en uniek cadeautje? Geef eens een gepersonaliseerd naamboek cadeau!


Personaliseren

Het personaliseren een lastig en tijdrovend klusje? Dat valt heel erg mee en bovendien blijkt het ook leuk om te doen. Tijdens het bestelproces word je gevraagd om verschillende dingen op te geven zoals naam, geslacht, leeftijd etc. Dan is het de bedoeling dat je foto’s meestuurt waar het gezicht van het kindje goed opstaat. Als je twijfelt over de foto’s of de kwaliteit ervan dan kun je meerdere foto’s insturen dan zoeken ze de beste eruit. Dan heb je nog de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap op te geven welke in het boekje gedrukt wordt. 

Mocht je nog op zoek zijn naar een persoonlijk en uniek cadeautje? Geef eens een gepersonaliseerd naamboek cadeau!

Go or no Go 

Ik ben persoonlijk erg blij met het eindresultaat en het geleverde boekje. Het boekje is stevig en de meegestuurde foto’s komen op een leuke manier terug in het boek. En het verhaal, belangrijk, is ook erg grappig en aansprekend voor in dit geval mijn vierjarige. Als je op zoek bent naar een origineel en persoonlijk cadeautje dan zeg ik GO! Persoonlijk wordt het doordat je diverse extra gegevens in kunt vullen zoals geslacht, leeftijd, geboortedatum en natuurlijk de verschillende foto’s. Ook kun een persoonlijke boodschap doorgeven die aan het einde van het verhaal wordt gedrukt. Een uniek cadeautje dus! 

Facts:

  • Formaat: 20 x 20 cm hardcover
  • Aantal pagina’s: 28 
  • Taal: te bestellen in diverse talen
  • Prijs: digitale versie 15,- en hardcover boek 35,-
  • Levertijd: verzonden binnen 48 uur ook digitale versie mogelijk
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.