Inspiratie

Help, mijn man drinkt speciale koffie!

Mijn man houdt van speciale koffie en experimenteren, dus staat er elk jaar weer een nieuw apparaat en een nieuwe manier van koffie zetten.
Joyce

Mijn man houdt van koffie en van experimenteren, dus staat er elk jaar weer een nieuw apparaat in de keuken met een nieuwe manier van koffie zetten. Ik ben dan ook erg benieuwd waar hij volgend jaar mee komt, want hij gaat namelijk erg mee met een koffietrend! Elke keer vindt hij weer andere speciale koffie of bijzonder koffiezetapparaat.

Op zoek naar de speciale koffie

Vroeger had ik filterkoffie. Lekker makkelijk voor bezoek en goed op te bergen. Ik drink namelijk helemaal geen koffie, dus wilde er eigenlijk geen moeite voor doen. Maar toen mijn man in mijn leven kwam, begon het avontuur rondom de speciale koffies. Helemaal toen we samen gingen wonen. Hij is namelijk dol op koffie en zoekt graag naar nieuwe manieren van koffie zetten. Ik heb dan ook hier verschillende koffiezetapparaten bij. Goedkope Nespresso cups bestellen was daarbij ook één van zijn hobby’s.

Verschillende soorten en merken

Filterkoffie is niks voor mijn man. Hij wil namelijk experimenteren met smaken en soorten. Dus elke nieuwe Nespresso cup die op de markt kwam, moest hij proberen. Dit had als gevolg dat ik soms opgebroken doosjes had die niet verder op werd gemaakt omdat hij het niet lekker vond. Ik was blij toen er ook pakketten kwamen meer meerdere verschillende soorten in één doos. Ideaal voor iemand die op zoek is naar speciale koffie.

Cups of toch bonen

Maar de cups waren niet genoeg voor hem. Vers gemalen bonen wilde hij uitproberen, want speciale koffie krijg je namelijk niet zomaar. Daarom kwam er een fijnmaler en een ander apparaat. De cups bleven ook, want dan kon hij ook verschillende smaken aan zijn gasten aanbieden. Zoals je kan lezen is mijn man dus helemaal in de ban van koffie. De keuze tussen cups en bonen kon hij niet maken, dus hebben we ze nu allebei.

Speciale koffie is goed gebrand

Blijkbaar moet je bonen op een speciale manier branden wil het lekker smaken. Ik zie dan wel eens een pak bij ons binnenkomen met een hele beschrijving. Gebrand op een of ander spannend stukje in Zuid-Afrika met een nootachtige smaak. Het zegt mij helemaal niks, maar mijn man wordt er enthousiast van. Hij gaat zelf op internet opzoeken welke soort de lekkerste smaak geeft en wil ze allemaal proberen. Naast de cups staat onze kast dus ook vol met verschillende koffiebonen.

Is jouw man ook zo gek op koffie? Wat drinkt hij dan het liefst? Bonen of met cups?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.