2 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Attractieparken Gelderland

Kinderpretpark Julianatoren is geweldig voor jonge kinderen

Julianatoren overzicht
Joyce

Ben je op zoek naar een pretpark en heb je kinderen onder de 10 jaar, zoek dan niet verder, want kinderpretpark Julianatoren is namelijk fantastisch voor hen. Het hele pretpark is eigenlijk voor hen ingericht. Mijn kinderen zijn er nu voor de tweede keer geweest en komen graag weer terug!

Zijn de muizen ook bij kinderpretpark Julianatoren?

Het eerste dat onze oudste vraagt als hij hoort dat we naar kinderpretpark Julianatoren gaan is over de muizen. Hij vond Jul en Julia geweldig de vorige keer. Vooral op de shows verheugt hij zich erg. Onze Isabel was toendertijd 1 en heeft er geen actieve herinnering aan. Joshua wel, dus staat hij te springen als hij hoort dat we gaan. Al vroeg zijn ze wakker, dus we kunnen op tijd er heen. Het is voor ons eventjes rijden en komen een kwartier na openingstijd aan. De kleine parkeerplaats is helaas al vol dus rijden we door. Zou het vandaag echt zo druk worden?

“Ik zie de muizen van kinderpretpark Julianatoren!”

En ook voor de ingang staan we in de rij. Is dit de voorbode voor de rest van de dag? Gelukkig blijkt dit niet het geval. Er staan namelijk veel attracties op een kleine ruimte. Dit zorgt ervoor dat je niet veel hoeft te lopen en dat je van de één naar de andere attractie kan. Erg fijn als je met jonge kinderen bent. Zodra ze Jul en Julia zien, rennen ze er heen. Er zijn namelijk de hele dag shows. Fantastisch om naar te kijken. Die van mij bekijken ze met open mond en doen heerlijk mee. Hoewel ze de muizen erg leuk vinden, is de show van Cas de Ranger wel hun favoriet!

Genoeg shows om naar te kijken

Cas de Ranger doet het namelijk ontzettend leuk met de kinderen. Voordat het tijd is voor de show speelt hij zelf nog even verstoppertje met ze. Zelfs ik moet er erg om lachen. Wist je dat Cas ook een eigen YouTube kanaal heeft? Ook erg leuk om naar te kijken. En ook Jul en Julia schitteren in series. Zoek het maar even op.
Maar terug naar de shows. Op verschillende punten in het park kan je naar shows kijken. Check op de dag zelf even de site zodat je weet waar wat begint!

De nieuwe achtbaan: Spinning Texas Twister

Naast dat de shows super leuk zijn, zijn we toch echt voor de nieuwste achtbaan gekomen! Helaas mag onze papa er niet in. Hij is namelijk 2.04 en veel achtbanen zijn niet voor hem gemaakt. Maar wij mogen er wel in en gaan geduldig in de rij staan. Hij is lekker compact gebouwd, net als de rest van het park. Het is een soort acht die je afgaat en tijdens de rit draait je karretje in het rond. Ik zit naast Isabel en Joshua tegenover ons. Beide hebben de hele rit een grote glimlach op hun gezicht. “Mama, dit was echt vet cool!”, roept Isabel. Net vier, maar o zo trots dat ze in een echte achtbaan is geweest. Hoe leuk kan een park zijn voor jonge kinderen? Ik had een paar foto’s gemaakt die op mijn telefoon er goed uitzagen, maar nu op mijn computer toch echt een stuk minder. Daarom deze foto van de Julianatoren site zelf:

Spelen, attracties of 4D experience?

Naast de shows en attracties heeft Julianatoren ook veel andere dingen om te doen. Zo kan je door een donkere grot lopen of lekker klimmen in verschillende klimtoestellen. Maar binnen in de witte tent is ook een 4D show. Dat moesten wij natuurlijk ook testen. Met vijf mensen tegelijkertijd kan je naar binnen. Onder de 1.20 moet je samen met je vader of moeder, maar daarboven mag je alleen. Je neemt plaats op een paard en probeert al rijdend skeletten neer te schieten. Isabel rijdt en ik schiet. We blijken een geweldige combi, want wij winnen! Van de ranglijst heb ik gelijk een foto gemaakt, want wie wil nou niet aan zijn overwinning herinnerd worden?

Één dag kinderpretpark Julianatoren is te kort

We zijn het er allemaal over eens, één dag is echt te kort. Er zijn zoveel leuk dingen te doen en te zien, dat lukt niet in één dag. Zeker als je alle shows wilt zien. Wij hebben de dingen kunnen doen die wij het allerleukste vinden en hopen dat we snel weer een keertje gaan. Julianatoren is namelijk echt geweldig voor jonge kinderen. Een park waar er echt meer dan genoeg voor ze is te doen. Alleen lange papa’s hebben niet zoveel te doen. Daarvoor zijn de attracties echt te klein. Aan het einde van de dag mochten onze kids nog iets uitzoeken uit het winkeltje. Joshua koos voor Jul de piraat en Isabel voor Julia de piraat. Mijn kinderen hebben er allebei een nieuw vriendje bij.

Go or No Go

Heb je kinderen van onder de tien jaar, dan is Julianatoren echt een go voor jou. Mijn vier-jarige en acht-jarige hebben echt een geweldige dag gehad. Hoe leuk is het om zoveel attracties te hebben waar je echt in kan? Alle attracties staan compact bij elkaar waardoor kinderen niet ontzettend moe zijn aan het einde. Ze hebben namelijk niet grote afstanden hoeven te lopen. De medewerkers vind ik echt fantastisch. Erg behulpzaam en vriendelijk. En dan die shows. Als ik zie hoe alle kinderen mee doen. Dat hebben ze echt goed gedaan!


Ook leuk om te bezoeken: Waarbeek park (all inclusive)

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.