Fashion & Styling Inspiratie

Zomerse schoentjes voor kleine kinderen

Linda D

In een vrijwel constante flow worden de kastjes van beide kindjes hier regelmatig aangevuld. Oude, kapotte of te kleine kleding en schoenen gaan in de kledingbak of naar een vriendin en nieuwe kledingstukken vullen de stapeltjes aan. Met name bij onze jongste van 1 jaar is dit nogal regelmatig aan de orde. De oudste van zes jaar verslijt sneller kleding, maar groeit gelukkig iets minder hard op het moment. Maar goed, ik zou liegen wanneer ik zou zeggen dat ik een hekel heb aan shoppen en nieuwe kleding! Bij de start van ieder seizoen is het toch een soort van missie om alles weer lekker bij elkaar te verzamelen. 

Kinderschoenen voor de lente

Bij de start van dit seizoen, de lente, ben ik dus wederom weer fijn online gaan speuren. Wat betreft kleding voor de kinderen, koop ik veel online. Dan kunnen we het thuis ontspannen passen op een moment dat het ons uitkomt. Dat vind ik wel zo handig!

Goede schoenen voor kinderen

Voor het kopen van nieuwe schoenen vind ik het van kleins af aan ontzettend belangrijk om goede schoenen te kopen. Een fatsoenlijke pasvorm die past bij de voet, duurzaam materiaal en de juiste maat! Regelmatig laten wij bij beide kinderen de voetjes meten. Dat is maar goed ook, want dit kan wel eens verrassend uitpakken.
Sofie’s eerste schoentjes waren schoentjes met een flexibel zooltje speciaal voor de eerste stapjes. Ze liep al toen ze 10 maanden oud was en na een aantal maanden kon ze over op een schoentje met een stevigere zool. Hiervoor gingen we naar een schoenenwinkel speciaal voor kinderen. Een winkel met een megagroot en mooi aanbod. Bij het meten van de voetjes bleek ze over te mogen gaan naar maat 22.
Toen kwam voor mij het lastige moment, namelijk kiezen! Ik koos uiteindelijk voor een supergaaf pastelkleurig sneakertje van het merk Bunnies JR. We zijn er heel tevreden over en Sofie liep er eigenlijk direct goed op weg. De pastelkleurtjes matchen prachtig bij haar kleding en zijn dus niet lastig te combineren.

Sandalen voor kinderen

In de lente en met name in de zomer vind ik een sandaaltje toch ook wel echt een must. Vooralsnog had ik enkel nog jongens sandalen gekocht in het verleden, dus toen ik online ging shoppen voor sandalen voor kinderen, ging er een nieuwe wereld voor me open. Meisjes sandaaltjes!! Wat leuk en snoezig. Dit keer durfde ik vanwege de recente voetmeting online dit paar sandaaltjes te kopen.
Ze zitten nog een heel klein beetje ruim, maar tegen de tijd dat de zon volop schijnt zullen ze perfect zijn. Sofie moet nog een klein beetje wennen aan zo’n schoentje waarin ze haar teentjes ziet, maar ik vertrouw erop dat dit gauw genoeg zal wennen.
Ondertussen zwijmel ik lekker verder met de allerleukste combinaties en verheug ik me op de zonnige tijd die komen gaat!

Bij de start van dit seizoen is het fijn om voor de kleine kindjes weer te shoppen voor nieuwe schoentjes. Kijk je mee met mijn zoektocht?

Bunnies JR schoenen en Shoesme schoenen

De kinderschoentjes zijn op beide sites ingedeeld in verschillende loopfases en leeftijden. Op die manier vind je op een eenvoudige wijze de juiste schoentjes die de ontwikkeling van de voetjes stimuleren.
Ontzettend praktisch is ook de voetjesmeter welke je kunt downloaden. Wanneer je die print kun je ook thuis zelf de voetjes van je kindje meten. Alle verdere informatie die je nodig hebt om op deze manier zelfstandig schoentjes te kunnen shoppen vind je super helder en duidelijk terug op de website!

Bij de start van dit seizoen is het fijn om voor de kleine kindjes weer te shoppen voor nieuwe schoentjes. Kijk je mee met mijn zoektocht?

Go or No Go

Ben je op zoek naar een kwalitatief goed schoentje voor je kindje en wil je daarbij goede tools in de maatvoering? Dan raad ik deze websites zeker aan!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.