4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Attractieparken Binnenspeeltuinen Herfstvakantie Kerstvakantie Meivakantie Overijssel Uitstapjes met je kids

Bounce Valley – Spelen voor kinderen én volwassenen!

De Nijhofjes

Het grootste airpark van Nederland heet Bounce Valley! Dit speelpark, dat in teken staat van luchtkussens, vind je op maar liefst 4 plekken in Nederland. Wij waagden de sprong in Enschede! Je leest hierover in een nieuwe blog!

Bounce Valley

Bounce Valley is een indoor speelpark waar jong en oud helemaal los kan gaan. Het is een unieke ervaring, omdat het hele speelpark bestaat uit luchtkussens. Kortom: Bounce er maar op los! Je kan er springen, klauteren, een parcours afleggen, spellen doen of gewoon lekker spelen.

Het grootste airpark van Nederland heet Bounce Valley! Dit speelpark, dat in teken staat van luchtkussens, vind je op maar liefst 4 plekken.

Gekleurde bandjes

Je betaalt een vaste prijs voor 1 of 2 uur Bounce tijd. Tijdens jouw gereserveerde tijdzone kan je optimaal genieten van het airpark. Het concept is makkelijk, je betaalt voor bijvoorbeeld 2 uur Bouncen en reserveert daarvoor een tijdslot. Elk tijdslot is weer gekoppeld aan een gekleurd bandje. Wij hadden gereserveerd om 10.30 uur en konden tot 12.30 uur bouncen. Wij kregen daarvoor groene bandjes. In het airpark hangt een beeldscherm waarop je kan zien hoe veel springtijd het groene bandje nog heeft. Een ander tijdstip had een ander kleur bandje. Het is niet alleen handig voor de gasten om te zien hoeveel tijd je nog hebt, maar het is ook gelijk overzichtelijk voor het personeel.

Enschede

Wij waagden de sprong in Bounce Valley Enschede waar een grote hal (Go Planet) geheel omgebouwd is tot een indoor luchtkussen speeltuin. Het park heeft 7 speel areas en kent 13 sport-speel-spel obstakels. (attracties).
Bij binnenkomst begin je gelijk al te springen van de vrolijke kleuren en harde muziek die direct op je af komt. Probeer dan maar eens stil te staan. We moeten ons koppie er wel bij houden, want we moeten bij binnenkomst gelijk de trap op. Vanaf boven heb je een mooi uitzicht op het bounce gedeelte beneden. Niet alles is zichtbaar maar het is een mooie toevoeging voor ouders die liever van boven een oogje op de kids houden terwijl ze een kopje koffie drinken.

Het grootste airpark van Nederland heet Bounce Valley! Dit speelpark, dat in teken staat van luchtkussens, vind je op maar liefst 4 plekken.

Eten en drinken

Je kan in Bounce Valley ook terecht voor een hapje en drankje. Het aanbod is niet reuze, maar voor de tijd dat je er verblijft wel voldoende. Je hebt oa de keuze uit 3 verschillende pizza’s, nachos, bittergarnituur, Curly fries, of 3 verschillende panini’s. Wat een slimme set is van Bounce Valley is het onbeperkt drinken van ranja en water voor 2,50 euro. Er zijn 3 verschillende siroop smaken en je kan dan kiezen tussen water met of zonder prik. Je kan je eigen drankje maken in de Bounce Booster Bar. Het is ook mogelijk om los en drankje te bestellen. Warm gekregen van al het springen? In Bounce Valley kan je ook terecht voor een ijs of slushpuppy.

Met de familie

Omdat wij met 7 personen sterk aankomen met leeftijden tussen 4 en 16 (en 35 en 38) hebben we goed kunnen testen hoe de verschillende leeftijden zich hebben vermaakt. Iedereen vond het geweldig hier en we begrepen van het personeel dat er ook regelmatig groepen van 17/18-jarigen in de avond komen voor onbeperkt pizza eten en springen. Het is dus zeker ook leuk voor de grote kinderen, waaronder (onze) papa.

Het grootste airpark van Nederland heet Bounce Valley! Dit speelpark, dat in teken staat van luchtkussens, vind je op maar liefst 4 plekken.
Het grootste airpark van Nederland heet Bounce Valley! Dit speelpark, dat in teken staat van luchtkussens, vind je op maar liefst 4 plekken.

Kinderfeestjes

Uiteraard is het mogelijk om in Boucne Valley en kinderfeestje te organiseren. Terwijl de ouders lekker boven zitten kunnen de jarige en zijn vrienden lekker genieten van het springpark. Natuurlijk kunnen de ouders ook gerust mee springen. Een ounce party Xl kost €16,95 pp en een Bounce Party Unlimited kost €19,95. Beide party’s bieden 1,5 uur speelplezier in Bounce Valley. Het verschil in prijs zit hem in het aanbod van eten en drinken.

Go or No Go

Bounce Valley in Enschede krijgt van ons een GO!! Het is plezier voor iedereen, lekker actief wanneer je wilt en de optie om als ouder van bovenaf toe te zien hoe je kids spelen is een fijne optie. Zoals we al vermelden is dit echt wel een uitje die het goed doet bij zowel de jongere kinderen als bij de oudere kinderen. En oha, hadden we ook benoemd dat papa hier helemaal los kan gaan? Wij begrijpen wel dat deze nieuwe editie van een indoorspeeltuin een groot succes is voor het hele gezin!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.