Moederdag

8x Moederdagcadeau inspiratie: voor élke moeder iets leuks!

Linda - Go or No Go

Alle moeders zijn verschillend en daardoor is er natuurlijk ook geen enkel cadeau dat élke mama leuk vindt. Waar de één juist staat te springen om me-time, doet de ander niets liever dan lekker met het hele gezin een uitje. En waar de ene mama dankbaar is voor een avondje met de benen omhoog, krijgt de andere moeder al bij alleen het idee van niks doen de zenuwen. Dus ja, één perfect cadeau voor álle mama’s is er niet. Gelukkig vind je in deze blog voor allerlei soorten mama’s de leukste Moederdagcadeaus, dus grote kans dat er iets tussen zit dat past bij jouw moeder en het perfecte Moederdagcadeau is voor jouw moeder!

De ik-houd-van-een-schoon-huis moeder

Ja, we kennen ze allemaal. De mama die nooit stil kan zitten, waarbij het huis altijd spik en span is. Mijn moeder was er zo een. Altijd lekker bezig met vanalles en nog wat. Wanneer de zon scheen lekker in de tuin bezig en anders had ze altijd binnen wel iets te doen. Voor deze mama’s is het heel leuk om een bonnenboekje te geven. Een boekje met bonnen waarop staat geschreven waar jij als zoon of dochter graag mee helpt, of het klusje zelfs helemaal overneemt. Denk aan het schoonmaken en ontkalken van het bad, de koffiemachine ontkalken of een ander klusje dat niet altijd zomaar gedaan wordt. Geef bij het bonnenboekje dan gelijk de ideale schoonmaakmiddelen van HG, en je cadeau is klaar!

De ik-koop-liever-geen-cadeaus-voor-mezelf moeder

Ja, ook dit type kennen we allemaal wel denk ik. De mama die heel blij wordt van een lekker geurtje, maar dan toch maar besluit om het niet te kopen. Deze mama is de ideale kandidaat voor een lekkere parfum. Of pak het net wat origineler aan en geef de mama een parfumabonnement! Parfumado heeft een abonnenmentsdienst voor merk parfums. Zo kan je moeder elke maand een nieuw geurtje ontdekken en kiezen en herhaalt het cadeautje zich dus elke maand weer opnieuw.

In deze blog vind je voor allerlei soorten mama's de leukste Moederdagcadeaus, dus grote kans dat er een passend Moederdagcadeau bij zit.

Is je moeder niet zo van de parfums spuiten maar houdt ze wél van lekkere geurtjes? Dan wil ik de heerlijke geurstokjes van Janzen aan je tippen. Via de speciale houten stokjes krijgt je favoriete parfum de kans zich te verspreiden door het huis. Je bepaalt met het aantal stokjes zelf de geurintensiteit en zo heb je dus zelf in de hand hoe overheersend de geur mag zijn.

De ik-denk-aan-mijn-mentale-gezondheid moeder

Sommige moeders zijn niet zo bezig met spiritualiteit en mentale gezondheid, maar anderen juist weer wel. Dan heb ik zelfs twee cadeautips voor je!
De eerste tip die ik je wil geven zijn de Bach Bloesems. Wellicht ken je ze al: Bach Bloesem olie druppel je bijvoorbeeld in je drankje en neem je dagelijks in. Het zijn geheel natuurlijke bloesems en helpen je een gezonde geest te houden.
Er zijn 38 bloesems waarmee je jouw persoonlijke mix kunt samenstellen, afgestemd op jouw emoties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

– Star of Bethlehem (Verzachter voor lichaam en geest bij spanning, verdriet en schok.)
– Walnut (Onzeker en behoefte aan bescherming, vooral bij grote veranderingen)
– White Chestnut (te gebruiken bij zorgen, gepieker, nare gedachten, onverwerkte conflicten)

In deze blog vind je voor allerlei soorten mama's de leukste Moederdagcadeaus, dus grote kans dat er een passend Moederdagcadeau bij zit.

De twee tip is de bijzondere thee van Essência da Natureza. Dit merk gelooft dat zorgen voor jouw fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid, dé sleutel is tot het genieten van een vol en puur leven.
Het Essência da Natureza Thee Assortiment biedt een selectie unieke, hoogwaardige plantaardige producten in ongebleekte theezakjes. Theesoorten van planten uit de Zuid-Amerikaanse Amazone die daar traditioneel gebruikt worden vanwege hun natuurlijke gezondheid en welzijnseigenschappen. Alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong Fairtrade en zijn veganistisch.

De iets-voor-in-huis-is-altijd-leuk moeder

Houdt jouw moeder van interieur en vindt ze het leuk om het huis altijd gezellig in te richten? Denk dan eens aan een mooie lamp. En dan niet gewoon een klein lampje, maar een mooie grote, zoals deze slimme filamentlamp. Deze is ideaal als je thuis een smart home hebt. Deze lamp kun je dan namelijk toevoegen aan je netwerk en met spraakcommando’s of vooral ingestelde routines aan en uit laten gaan.
De lamp is super sfeervol én je kunt hem dimmen, zodat het echt een klein lampje wordt en hij nog mooier tot zijn recht komt.

Is je moeder niet zo van dit soort slimme producten? Dan is een bloemetje in huis natuurlijk altijd een leuk idee, en natuurlijk nog altijd het ultieme Moederdagcadeau. Ik ontdekte dus laatst de kamerhortensia. Deze heeft honderden bloemetjes die minimaal 4 weken bloeien en ziet er super leuk en vrolijk uit. Waar in huis je ‘m ook zet, de kamerhortensia zorgt overal voor een flinke portie kleur en fleur.

In deze blog vind je voor allerlei soorten mama's de leukste Moederdagcadeaus, dus grote kans dat er een passend Moederdagcadeau bij zit.

De ik-houd-van-lekker-koken moeder

Is jouw moeder een heuse keukenprinses? Is ze graag bezig met lekker koken? Dan is koken met fijne tools natuurlijk nóg fijner. De Braun MQ3 staafmixer serie is hiervan een goed voorbeeld. Hiermee zet je met het grootste gemak de lekkerste gerechten op tafel. Dankzij de PowerBell Plus technologie, met een unieke kelkvormige staafmixer voet en extra snijmesje, pureer je ingrediënten nóg sneller, fijner en gemakkelijker. Ideaal voor soepen, smoothies en nog veel meer!

In deze blog vind je voor allerlei soorten mama's de leukste Moederdagcadeaus, dus grote kans dat er een passend Moederdagcadeau bij zit.

En nu ben ik natuurlijk benieuwd: Wat voor een moederdag type is jouw moeder?


Ook leuk voor moederdag: een moeder dochter sieraad

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.