0 jaar 1 jaar 2 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | Lekker wiebelen met de VTech Wiebel en Wobbel Egel

Linda D

Ons beweeglijk dreumesje wandelt, danst en rent er op los! Sofie wandelt achter de poppenwagen, klimt op de bank, rent door de tuin en danst dus ook heel graag op muziek. Zodra ze een deuntje hoort wiebelt haar pamperkontje van links naar rechts. Super schattig en ik stimuleer het uiteraard maar al te graag.

Regelmatig is het hier dan ook een heuse kinderdisco en telkens is het een groot feest. Sinds kort wiebelt er nog een vriendje met ons mee! Een vriendje dat ook heel graag zingt, danst en ook nog eens mooi licht geeft.
Rara, wat zou dit kunnen zijn? Aangenaam! Het is een nieuw vriendje van VTech, namelijk Prikkie! Dit lieve egeltje luistert ook naar de naam; Wiebel en Wobbel Egel.

Het is een nieuw vriendje van VTech, namelijk Prikkie! Dit lieve egeltje luistert ook naar de naam; Wiebel en Wobbel Egel.

Wiebel en Wobbel Egel Prikkie

Waar Sofie meestal even de kat uit de boom kijkt en dus wat afwachtend is met nieuw speelgoed dat geluid maakt, was dat bij deze kleine, schattige egel niet het geval. Direct werd dit diertje overladen met kusjes en met de grootst mogelijke glimlach begroet. Prachtig om te zien hoe zoiets als deze egel van VTech zo´n groot plezier geeft.
Deze Wiebel en Wobbel egel is net zoals Sofie gek op dansen en wiebelen. Het ronde buikje van de egel zorgt ervoor dat hij op de grond of tafel gezellig heen en weer wiebelt en rond kan draaien.

Aan de zijkant zit een grote en duidelijk zichtbare knop in de vorm van een hart. Makkelijk in te duwen door de allerkleinste vingertjes. Dit lukte eigenlijk direct en dit had ze dus ook al erg gauw door, omdat het meteen werd beloond door allerlei gezellige melodietjes, zinnetjes, geluidjes en gezongen liedjes.

Het is een nieuw vriendje van VTech, namelijk Prikkie! Dit lieve egeltje luistert ook naar de naam; Wiebel en Wobbel Egel.

Zachte stekeltjes

De stekels op de rug van Prikkie zijn zachter dan zijn buikje en door het totale formaat zorgde dit er bij ons voor dat het egeltje al gauw mee op sleeptouw werd genomen. Hij is makkelijk vast te grijpen en al wandelend mee te nemen op avontuur. De stekeltjes die fijn en zacht aanvoelen nodigde ook uit om Prikkie vooruit te duwen op zowel de tafel als de grond.
Binnen een tijdsbestek van een kwartier werd al op zoveel verschillende manier gespeeld, fantastisch!
VTech beschrijft zelf ook dat de zachte stekels de tastzin zouden stimuleren en daarbij dus ook de ontwikkeling van de motoriek. Dit is ook exact wat ik bij Sofie terug zag.

Nederlandstalig

De egel spreekt Nederlands en zingt drie verschillende liedjes en tien melodietjes. Het ruggetje geeft erg mooi licht en met name bij schemering is dit het best zichtbaar. Indrukwekkend voor de kleintjes! Erg handig is ook het feit dat hij automatisch uitschakelt.

Go or No Go

Zeker weten een GO! Sofie was er vanaf het eerste moment echt dol op en Prikkie zorgt dagelijks voor veel plezier. Laat dat pamperkontje en Prikkie maar lekker wiebelen, heerlijk. Ik geniet naast haar van het plezier, haar lach en de vrolijke melodietjes. Door de toegankelijke prijs ook een aanrader voor een kraamcadeautje of bij een eerste verjaardag.

Wiebel en Wobbel Egel Facts:

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.