Bioscoop

{ Film Review } | De Bad Guys

Myrthe

Vanaf 27 april zal de animatiefilm De Bad Guys, of in het Nederlands De Foute Jongens, te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. Wij hebben een bezoek gebracht aan de Nederlands gesproken variant van de film. Deze was bovendien ook nog eens in 3D, waardoor het helemaal een spannend avontuur wordt!

Het verhaal

Zoals de naam al doet vermoeden, gaat de film over een groep foute jongens. In dit geval wordt daarmee een groepje rasechte boeven bedoeld. Criminelen die hun hele leven al op roofjacht zijn, en nog nooit gepakt zijn. In het nieuws worden ze geregeld benoemd als de foute jongens, en hier zijn ze maar wat trots op! Het team van de Foute Jongens bestaat uit vijf criminele vrienden:

  • Mr. Wolf, een charmante zakkenroller;
  • Mr. Snake, een geniale kluizenkraker;
  • Mr. Shark, een meester in vermommingen…geloof me: deze zijn echt hilarisch!;
  • Mr. Piranha, de latino met een kort lontje;
  • Ms. Tarantula, een genie in hacken.

Hoewel de vrienden geregeld roofovervallen hebben gepleegd zonder opgepakt te worden, laten ze nu toch een steekje vallen. De grote droom van de commissaris komt uit: ze weet de Foute Jongens op te pakken na een van hun overvallen. Mr. Wolf denkt de commissaris te slim af te zijn en sluit een deal om te voorkomen dat ze opgesloten worden: de Foute Jongens worden goed. Hoewel de bende niet van plan is zich hieraan te houden krijgen ze wel hulp van Professor Marmalade. Een schattige, maar arrogante, cavia die een prijs in ontvangst mag nemen omdat hij zoveel aan liefdadigheid doet. Het tegenovergestelde van de Foute Jongens dus. Hij geeft de vijf vrienden tips om zo goed mogelijk te kunnen leven. Mr. Wolf ervaart al snel dat een Goede Jongen zijn hem de acceptatie oplevert die hij stiekem altijd al gewild heeft. Zodra er een nieuwe schurk komt die de stad onveilig maakt, probeert Mr. Wolf de rest te overtuigen om een Goede Jongen te worden…

© 2022 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved.
© 2022 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved.

Wie spreken de stemmen in

De Nederlandse stemmencast is echt heel erg leuk! De stemmen passen ook echt bij de verschillende dieren en zijn voor zowel volwassenen als kinderen goed herkenbaar. Zo wordt Mr. Snake, de chagrijnige slang, ingesproken door Frank Lammers. Voor de kinderen herkenbaar van de supermarktreclame, volwassenen zullen hem eerder kennen van zijn rol als slechterik Ferry in Undercover. De licht ontvlambare Mr. Piranha is ook prima getypecast: Jody Bernal spreekt zijn stem in. Nasrdin Dchar, bekend van onder andere Mocro Maffia, kruipt in de huid van de arrogante cavia Mr. Marmalade… Ook Elise Schaap, Gijs Naber, Giovanca Ostiana, Denise Aznam, Rayen Panday en Tara Hetharia spreken stemmen in voor de film.

Go or No Go

Wij hebben echt genoten van de film! Doordat het in 3D is, worden we ook echt meegenomen in het verhaal. Zowel voor volwassenen als voor kinderen is het een erg vermakelijke film. De humor zorgt ervoor dat het een genot is om naar te kijken! We zijn echt ruim 1,5 uur prima vermaakt. Het verhaal is leuke, met diverse onverwachte twists waardoor het ook spannend blijft. Voor iedereen, want niet alleen de kinderen vielen van de ene verbazing in de andere. Wat ons betreft is de film echt een aanrader, en zeker een bezoekje waard! Een dikke go dus!

© 2022 DreamWorks Animation LLC. All Rights Reserved.

lees ook; Duck Duck in de bioscoop en Oeps kids overboord

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.