Inspiratie

Wauw! Dit is de nieuwe iPhone 13!

Ik heb gekozen voor de prachtige iPhone 13. Zelf ben ik niet voor de pro versie gegaan, omdat ik de gewone iPhone 13 al top vind.

Ik word altijd heel blij van dat moment dat ik een nieuwe telefoon uit mag kiezen binnen mijn abonnement. En begin maart was het weer zover, mijn abonnement kon weer verlengd worden. Meestal kies ik voor eenjarige abonnementen, maar deze keer heb ik besloten om voor een abonnement van twee jaar te gaan, omdat ik zó enthousiast ben over deze telefoon dat ik er alle vertrouwen in heb dat ik hem echt nog niet in wil wisselen over een jaartje.

Ik heb gekozen voor de prachtige iPhone 13. Zelf ben ik niet voor de pro versie gegaan, omdat ik de gewone iPhone 13 al meer dan goed vind én ik het prettig vind als mijn telefoon niet te zwaar is, maar de meeste liefhebbers zullen hoogstwaarschijnlijk wel de iPhone 13 pro kopen. Dat is namelijk wel echt een smartphone waar álles op en aan zit en het mooie is dat hij niet eens groter is dan de gewone iPhone 13. Dat is vaak een reden voor mensen om af te haken namelijk, als de telefoon te groot is. Bij de iPhone 13 pro is dat dus niet het geval, maar hij is wel iets zwaarder. Dit komt omdat hij gemaakt is van roestvrij staal en daarnaast ook een extra camera heeft ter opzichte van de iPhone 13.

Briljante camera

Welke iPhone je ook kiest, de camera is weer fantastisch en je zult dan ook de mooiste foto’s ermee kunnen schieten. De iPhone 13 heeft een 12 megapixel camera als hoofdcamera én als ondersteunende camera. Daarbij heeft de iPhone 13 pro ook nog een telelens van 12 megapixels. Of het nu donker is, veel beweging in je foto of het staat te gieten: je maakt altijd super mooie foto’s. Wat wil je nog meer!

Supersnel

Wat ik ook super belangrijk vind is dat de telefoon snel is. Niets is irritanter dan lang wachten tot bepaalde apps geladen zijn omdat het geheugen van je smartphone het allemaal niet meer aankan. Gelukkig zit je dan bij beide iPhones goed door de A15 Bionic processor, die beide telefoons dus bevatten.

En die accu!

Irritatiepuntje 2: dat je midden op de dag of aan het einde van de dag je telefoon alweer moet opladen omdat de accu leeg is. Mega irritant, dat zal je met me eens zijn. Gelukkig is dat dus ook verleden tijd met deze smartphone. Met de batterij van de iPhone 13 kun je bijvoorbeeld maar liefst 19 uur video’s afspelen met je volle accu. En daar doet de iPhone 13 Pro nog een schepje bovenop met maar liefst 22 uur. En natuurlijk zoals je van een nieuwe telefoon mag verwachten laden ze supersnel op, dus de hele nacht aan de oplader is ook gewoon verleden tijd.

Kleurtje kiezen

Voor de liefhebbers kun je natuurlijk weer uit allerlei mooie kleuren kiezen. De iPhone 13 komt in zwart, wit, blauw, roze, groen en rood. De iPhone 13 Pro in de kleuren groen of blauw en de bijzondere kleuren zilver, grafiet en goud.
Genoeg om uit te kiezen dus en er zit vast en zeker een kleurtje voor je bij waar jij blij van wordt!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.