Opvoeding & Ouderschap

Zou jij je kinderen eigenlijk ook het liefst op de fiets naar de crèche brengen?

Een elektrische fiets is in zo’n geval een uitkomst. Deze fiets maakt fietsen weer leuk omdat je zelf niet alle energie hoeft te leveren

Ouders willen vaak het goede voorbeeld aan hun kinderen geven, maar vaak wint comfort het van de idealen. Je weet dat het beter is om je kinderen op de fiets naar de crèche of school te brengen, maar je voelt er weinig voor om je iedere ochtend buiten adem te fietsen om de kinderen op tijd af te leveren. Een elektrische fiets is in zo’n geval een uitkomst. Deze fiets maakt fietsen weer leuk omdat je zelf niet alle energie hoeft te leveren om op de plaats van bestemming te komen. Je arriveert niet alleen zonder helemaal bezweet te zijn, je humeur zal ook nog altijd opperbest zijn.

Een elektrische moederfiets is sterk genoeg voor twee zitjes

Met een kind fietsen is al zwaar, laat staan dat je zowel voor- als achterop een kind mee moet nemen. In dit geval is de Fiore Comfort een aanrader omdat je op deze elektrische mamafiets zowel voor als achter een kinderzitje kunt monteren. De motor van de fiets is krachtig genoeg om zelfs met tegenwind nog voldoende snelheid te kunnen maken zonder dat jij veel inspanning hoeft te leveren. De fiets heeft een actieradius van maar liefst 170 kilometer dus je hoeft je e-bike niet iedere dag op te laden.

Laat de ondersteuning zijn werk doen

Als je een elektrische fiets kopen gaat, kies je voor een fiets met ondersteuning. Er zijn twee soorten ondersteuning mogelijk. Voor ouders is het handig om te kiezen voor trapondersteuning omdat de motor dan gelijk bijspringt wanneer je kracht zet. Zo kom je meteen op gang, in tegenstelling tot rotatie-ondersteuning. Daarbij moet je zelf de eerste kracht leveren en dat kan zwaar zijn wanneer je met je kroost op de fiets zit. Een andere vorm van ondersteuning wordt geboden door de bijgeleverde app. Hiermee kun je altijd zien waar je fiets / partner is. Wordt je fiets onverhoopt gestolen, dan kun je de locatie van je e-bike gelijk op de app achterhalen.

Wil je een fiets bestellen?

Als je graag een e-bike wilt bestellen, doe dat dan bij een bedrijf met een goede reputatie. Kijk bijvoorbeeld even of een bedrijf ook prijzen gewonnen heeft met haar e-bikes. Een goede leverancier weet dat de fiets die hij levert van hoge kwaliteit is en dus komt de fiets met jarenlange garantie. Mocht je twijfelen over welke fiets voor jou het meest geschikt is, neem dan even contact op met de leverancier. Deze kan aan de hand van een aantal vragen gelijk zien welke e-bike het beste bij jouw wensen aansluit.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.