Vaderdag

5x ideeën voor Vaderdag die elke papa leuk vindt!

Papa verrassen op Vaderdag is niet moeilijk, je moet alleen even de juiste inspiratie vinden. Gelukkig zit je hier goed voor tips!

Papa verrassen op Vaderdag is niet moeilijk, je moet alleen even de juiste inspiratie vinden. Gelukkig zit je hier goed, want wij helpen je met het vinden van de leukste Vaderdagcadeaus! Cadeautjes die elke papa kan waarderen.

#1 Lekkere badjas

Een lekkere, warme badjas is een heerlijk Vaderdag cadeau. Hoe zachter, hoe beter wat ons betreft! Zo’n lekkere, zachte badjas is heerlijk om na het douchen lekker aan te trekken, of in het weekend ‘s ochtends. En extra leuk als er iets bijzonders op laat borduren, zoals zijn naam, of de namen van de kinderen met een hartje erbij? Ook super schattig om de badjas van papa te matchen met die van zijn zoon of dochter. Hoe cute is het als ze samen rondlopen in dezelfde basjas?!

#2 Rugzak

Heb je een sportieve papa die graag wandelt of leuke uitstapjes maakt met het gezin? Dan is een fijne, goede rugzak wellicht een goed idee! Als hij wat meer bagage mee te nemen heeft, dan is een stevige rugzak met extra brede banden een aanrader. Deze zit comfortabel, ook wanneer je meer gewicht mee te sjouwen hebt. Ook hier is het matchen van rugzakken met de zoon of dochter natuurlijk enorm leuk. Hoe gaaf is het als vader en zoon beide met een stoere sport rugzak rondlopen?

#3 Drinkfles

Een cadeau dat het hier ook altijd goed doet is een drinkfles. Zo hebben we voor Vaderdag al eens een drinkfles voor water gegeven, maar ook al eens een thermosfles voor zijn koffie. Daar wordt al jaren dankbaar gebruik van gemaakt. Extra leuk trouwens als je de fles laat bedrukken met een foto. Bijvoorbeeld een sportieve foto als je een bidon voor het sporten geeft.

#4 Kookgerei

Heb je een vader die ervan houdt om lekker in de keuken bezig te zijn? Voor alle vaders die graag koken is een leuk cadeau dat te maken heeft met koken natuurlijk een inkoppertje. Denk aan een snijplank met de naam erin, of ‘mijn papa kookt als de beste’. Of een schort met grappige foto erop, een koksmuts of een bbq set.

#5 Persoonlijk T-shirt

Wat ik persoonlijk ook echt leuk vind, is een t-shirt laten drukken. Je kunt zelf een leuke tekst pakken die helemaal op papa slaat, of een quote die hij vaak roept of hem aanspreekt. Misschien wil je zelfs wel een shirt met een foto erop, al is de kans dan wel groot dat het een pyjamashirt zal worden, wat natuurlijk ook altijd leuk en handig is.
Zelf ben ik meer van de grappige quotes, zoals: ‘If papa can’t fix it, we’re all screwed’ (inclusief boormachine afbeelding), of ‘Warning, may spontaneously start telling dad jokes’ of ‘ik ben een trotste vader van een geweldige, lieve en fantastische dochter (…en ja, zij heeft mij dit shirt gegeven).

Fijne vaderdag!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.