Voeding en gezondheid

Gezellig in het weekend bakken met je kind

Vind jij het leuk om met je kind in het weekend iets lekker te bakken? Wij geven je in deze blog drie tips voor lekkere recepten die leuk zijn om samen met je kind te bereiden.

Vind jij het leuk om met je kind in het weekend iets lekker te bakken? Wij geven je in deze blog drie tips voor lekkere recepten die leuk zijn om samen met je kind te bereiden.

Persoonlijk kijken wij voor de lekkerste bakrecepten bij Boodschappen.nl, zij hebben namelijk super veel recepten en voor ieder wat wils. En je hoeft niet bang te zijn dat het allemaal ingewikkelde recepten zijn, alleen weggelegd voor ware keukenprinsessen. Nee hoor, ze beginnen al gewoon bij een simpele pannenkoek of een koekje om te bakken. Echt voor iedereen geschikt dus!

1. Tropische koekjes recept

Het eerste recept van boodschappen.nl dat ik jullie wil tippen zijn de tropische koekjes. Denk aan ananaskoekjes in het geel en groen en flamingo koekjes in het roze! Super cute! De kleuren maak je natuurlijk met glazuur erop, dus bij een ervaren kok zal het eindresultaat net iets mooier zijn dan bij de beginner, maar hee, het gaat om het idee!
De koekjessjablonen vind je trouwens ook gewoon op de site, want wie heeft er thuis nu een flamingo-koekjesvorm! ik niet ;-).

2. Rozijnenkoekjes

De rozijnenkoekjes die je op dezelfde website vindt zien er ook echt om te smullen uit. Mijn kinderen zijn dol op rozijnen en dan zijn ze ook nog eens met honing! Je kunt deze koekjes trouwens ook voor 18+ maken, dan laat je de rozijnen even in de likeur wellen.

3. Havermout-pindakaas koekjes

De derde koekjes die ik jullie wil tippen zijn de havermout-pindakaas koekjes. Behalve dat ze redelijk gezond zijn, zijn ze ook nog eens simpel te maken en snel klaar.

En, welke koekjes ga jij als eerste samen met je kind maken? Kies jij voor de gezondere koekjes, of toch liever voor de vrolijk gekleurde tropische koekjes (trouwens ook erg leuk in de lama variant, zeker even opzoeken!)

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    Nicole Orriëns
    9 maart 2022 at 15:41

    Samen bakken is erg gezellig! En wat fijn dat de recepten ook niet te moeilijk zijn, zodat iedereen het wel kan.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.