Zwangerschap

Dít zijn de 5 leukste thema’s voor een geboortekaartje

Is er een kleintje op komst? Het is leuk om een geboortekaartje te versturen, zodra de baby er is. Er zijn veel thema’s om uit te kiezen.

Is er een kleintje op komst? Gefeliciteerd! Het is leuk om een geboortekaartje te versturen, zodra de baby er is. Dit kun je per post doen, maar tegenwoordig worden de kaartjes ook steeds vaker (deels) digitaal verzonden. De keuze is aan jou. Kies in ieder geval een mooi kaartje uit, dat je goed bij het kindje vindt passen. Er zijn veel thema’s om uit te kiezen. Dít zijn onze favoriete opties!

Dieren

Dieren zijn schattig – een goede reden dus om ze een hoofdrol te laten spelen op geboortekaartjes. Van huisdieren tot dieren in de jungle: je hebt ook nog eens genoeg om uit te kiezen wat betreft de specifieke dieren. Misschien heb je zelf wel een favoriet dier. Of is er een diersoort die past bij de naam van het kindje. Geboortekaartjes dieren ogen in ieder geval altijd vrolijk. Zeker als het dier op een speelse manier is getekend.

Bloemen

Waar nog meer iedereen blij van wordt? Bloemen! Zeker als je kind in de lente of zomer wordt geboren, is het passend om voor bloemen te kiezen. Maar eigenlijk kan dit gewoon het hele jaar door. Rozen, tulpen, tropische bloemen of een compleet veldboeket – het kan allemaal worden afgedrukt op het kaartje. Zo fraai, al die levendige kleuren!

Zee

Denk je meer aan een bepaald gebied om terug te laten komen in het kaartje? Het thema zee is dan bijvoorbeeld een toffe optie. De blauwe kleur oogt fris, al kun je ook aan een groene of paarse kleur denken in dit thema. Laat waterplantjes op het kaartje terugkomen, of koraal, evenals dieren die in de zee leven. Een walrus, vis, dolfijn of zeepaardje – om maar iets te noemen. Zo komen we dus ook weer deels terug bij het thema dieren. Dit werkt nu eenmaal goed op een geboortekaartje!

Retro

Ben je fan van een vintage stijl? Ga een beetje terug in de tijd met een retro geboortekaartje. Dit is zeker een uniek idee! Old school lettertypes spelen hier bijvoorbeeld een rol, wat er hartstikke fraai uitziet op een gedrukt kaartje. Ook een plaatje van een vintage wiegje of ledikantje erbij oogt tof.

Broertje of zusje

Heb je al een ander kind, dat eerder is geboren? Dan hebben we nog een laatste tip! Steek het kaartje in op basis van een aankondiging. ‘Hoera! Een broertje of zusje voor…’ Het is een grappige manier om voor een wat origineler geboortekaartje te gaan. En het is tevens leuk om dit te doen voor het oudere kind, dat natuurlijk ook nog gewoon de aandacht verdient. Op die manier denk je aan het hele gezin. Lief én verrassend, zo’n kaartje!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.