Buitenspeelgoed

De beste en veiligste trampoline uit de test die je nu wilt hebben

Veilig trampoline springen is niet geheel zonder risico. Wij geven je 10 tips waardoor het trampoline springen een stuk veiliger wordt! 

Ben je op zoek naar een leuke ontspanning voor in de tuin? Een trampoline is dan de ideale uitkomst. Maar tegenwoordig heb je keuze uit zoveel verschillende trampolines. Een keuze maken kan lastiger zijn dan je denkt, en je wilt natuurlijk dat jij en je kinderen op een veilige manier in de tuin trampoline kunnen springen. Lees hier daarom waarom je een trampoline moet nemen en over de beste en veiligste trampoline uit de test.

Waarom een trampoline in de tuin?

Het is je misschien wel opgevallen dat kinderen minder actief zijn dan de generaties voorheen. Ze zitten veel achter de tablet of de televisie. Kies er dan voor om een trampoline in je tuin te plaatsen. Elk kind vindt dit wel leuk, en ze kunnen hun energie kwijt in de tuin. Daarnaast is trampoline springen ook nog eens gezond voor je kinderen en ook voor jou. Trampoline springen versterkt namelijk je spieren en zorgt voor meer balans en flexibiliteit. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat springen goed is voor de botopbouw en om botontkalking tegen te gaan. Het hoeft ook niet heel intensief te zijn, rustig op en neer springen is al voldoende. Trampoline springen stimuleert ook gewichtsverlies. Doordat er geen schokbelasting voor je gewrichten is tijdens het springen is trampoline erg goed voor kinderen en volwassenen met overgewicht. Wil je ook echt afvallen tijdens het trampoline springen? Dan wordt aangeraden om dagelijks minimaal 30 minuten trampoline te springen. 

Salta

Salta is een merk die diverse trampoline modellen verkoopt. Ze staan er om bekend dat ze de beste prijskwaliteitverhouding trampolines verkopen. Salta heeft standaard trampoline modellen met en zonder veiligheidsnet. Deze instapmodellen zijn ideaal voor mensen die matig-intensief gebruik maken van een trampoline. Daarnaast heeft Salta nog veel andere modellen trampolines van een hogere klasse voor de mensen die intensief gebruik maken van een trampoline. 

De beste uit de test

De best geteste trampoline is de Salta Comfort Edition. Deze trampoline heeft een veiligheidsnet die je gemakkelijk kunt openen en sluiten. Deze trampoline is bij velen een favoriet door de goede vering en optimale veiligheid. 

Dit model is een betrouwbare trampoline met een strak ontwerp. De trampoline heeft een groot oppervlak waardoor jij en je kinderen alle ruimte hebben om veilig te springen. Deze trampoline is de perfecte toevoeging voor je tuin. Daarnaast is het ook echt een eyecatcher door het stijlvolle ontwerp van de trampoline. 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.