4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar Creatief & Knutselen

{ Review } | Paw Patrol Premium Glowpad & inkleurrugzak

Linda D

In het winterseizoen ontkomen we niet aan de druilerige, grijze dagen met heel veel regenval. Typische dagen waarop je het liefst niet naar buiten wilt en gewoon lekker kneuterige binnen activiteiten wil verzinnen.
Favorieten op deze dagen zijn hier een filmpje kijken, spelletjes spelen, tenten bouwen, maar ook zeker knutselen en creatief bezig zijn! Net voor zo’n druilerig weekend werd er bij ons een gaaf Paw Patrol pakket bezorgd. Twee leuke items, die ik jullie graag wil laten zien.

Paw Patrol

We kregen een super leuke rugzak van Paw Patrol en De Paw Patrol Premium Glowpad.
Op Siem zijn verzoek pakte we eerst de Paw Patrol Backpack uit. Bij deze rugzak mag jouw kleine kunstenaar zelf aan de slag! Dat is toch ontzettend cool?

Met de bijgeleverde stiften kleur je de “kleurplaat” op de voorzijde van de rugzak zelf in. De stiften geven goed kleur af en vlekken niet. Het bleek een leuk werkje te zijn en Siem was er echt even een tijdje fijn zoet mee. Super trots natuurlijk toen het eindresultaat steeds meer zichtbaar werd. We wachten nog even met het gebruik buitenshuis, omdat we bang zijn dat het in een regenbui wellicht wel gaat vlekken. Maar, zodra het zonnetje weer schijnt kan deze prachtige tas met persoonlijke touch mee op pad. Tot die tijd gebruiken we hem om knutselspullen in op te bergen en zo pronkt hij mooi in de speelhoek.

Paw Patrol Premium Glowpad

Het tweede item in Paw Patrol thema is zoals eerder gezegd de Paw Patrol Premium Glowpad. Een hele mond vol! Het is een lichtgevend tekenbord met verschillende mogelijkheden.
Je kunt het tekenbord zowel rechtop, door middel van de klikstandaard gebruiken of liggend op schoot of plat op tafel. Vervolgens stop je de bijgeleverde kleurplaten, of natuurlijk een eigen kleurplaat in hetzelfde formaat, in de gleuf aan de bovenzijde. Deze verdwijnt dan achter doorschijnend plastic.
Je kunt de kleurplaat met de bijgeleverde stiften overtrekken en inkleuren! De kleurplaten blijven intact en je hebt een mooi kunstwerk op je glowpad. Met een druk op knop verschijnt er LED licht in verschillende kleuren en licht je je tekening op. Erg indrukwekkend, vond Siem.

Wanneer je klaar bent en aan een nieuw kunstwerk wil beginnen, dan kun je met het handige schoonmaakdoekje het scherm schoon maken. En wil je langer genieten van de gemaakte tekening? Dan plaats je het scherm recht en zet je het bovenop de kast!
Tot slot sloten we dit fijne creatieve festijn af met een potje boter, kaas en eieren!


Het lichtgevende tekenbord is natuurlijk fantastisch tijdens het druilerige winterweer, maar ook tijdens een vakantierit in de zomervakantie! Bij ons gaat hij zeker mee de auto in tijdens ons eerstvolgende vakantietripje. Kleuren, schrijven, rekenen, een spelletje? Alles kan op het uitwisbare bord. Ideaal!

Go or No Go

Siem is sowieso fanaat van Paw Patrol en kijkt de filmpjes ook graag op TV. Deze twee items in thema spraken hem daardoor extra aan. Daarnaast is hij echt een creatief mannetje die heel graag knutselt. Hierdoor sloten beide items perfect aan bij zijn interesses.
Het zijn stevige producten, welke eenvoudig in gebruik zijn. Wij geven ze beide om deze redenen een GO!

Prijzen:

Paw patrol backpack € 25,95 en hier te koop

Paw patrol Premium Glowpad € 34,99 en hier te koop


lees ook: de Cocomelon glowpad
en Kleuren met inkt

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.