Inspiratie

Review CoComelon Glowpad

Waarschijnlijk kennen alle moeders met jonge kindjes het intro geluidje van de Netflix CoComelon serie wel. Samen met J.J. leren ze letters en cijfers schrijven, dierengeluiden herkennen en nog veel meer. Het is een muzikale serie en de vrolijke liedjes blijven enorm hangen kan ik je vertellen. De CoComelon Glowpad ziet er dan ook vrolijk en kleurrijk uit.

Glowpad: Lichtgevend tekenbord

In dit tekenbord gaan 3 AAA batterijen, welke niet inbegrepen zitten. Aangezien we hier net alle kerstversiering hebben opgeruimd heb ik deze nog in overvloed liggen. Het duurde dus niet lang voor ze hiermee aan de slag konden. Wel zitten er 2 gekleurde whiteboard stiften, een schoonmaakdoekje en een handleiding bij.

Verschillende kleuren

Je kan het tekenbord maar liefst op 8 verschillende kleuren instellen door de knop rechts in te drukken. Natuurlijk werd dit meteen veelvuldig uitgeprobeerd. Eerlijk is eerlijk, je tekening ziet er wel direct wat cooler uit met een verlichte achtergrond! Het neon effect is dan wel echt heel tof om te zien en ermee te spelen. Zelfs Macy van 8 werd er enthousiast van. Een echte crea bea, dus die kon zich lekker uitleven.   

Uitwasbaar

Al snel schoot Harvey in zijn enthousiasme uit en zette een mooie roze streep op Macy haar witte trui. Oeps! Daar had ik dus even niet op gelet. Gelukkig was het onder de kraan snel opgelost aangezien de stiften gemakkelijk uitwasbaar zijn. Kwam ik daar toch even mooi weg. Ook op het tekenbord is het allemaal makkelijk weg te poetsen. Wanneer het doekje te vies wordt kun je deze ook uitspoelen en opnieuw gebruiken.

Tekenen met de Glowpad van CoComelon

Je kunt dus zoveel tekenen als je maar wilt en wat je maar wilt. Hoe leuk is het dan dat je tekening helemaal opgelicht wordt door de verschillende gekleurde lampjes die je kunt indrukken! De bijgeleverde stiften zijn ook lekker fel van kleur, dus het valt allemaal echt goed op. Schrijf verhaaltjes, oefen de letters en cijfers of maak een mooie tekening. Het kan allemaal en het staat een stuk leuker dan op een simpel stukje papier! Omdat het uitwisbaar is, gaat het ook een stuk langer mee en zijn ze er wat langer mee bezig. Allemaal pluspunten natuurlijk. Wil je meer kleurtjes? Je kunt natuurlijk je eigen stiften ook gebruiken als ze geschikt zijn voor een whiteboard.

Go or No Go

De kinderen hebben hier heerlijk zitten spelen en kleuren met de CoComelon Glowpad. Ze bedachten hun eigen spelletjes door iets te tekenen en dan moesten ze van elkaar raden wat het was. Ook zijn ze enorm fan van de verschillende kleuren lampjes aangezien die hun tekening compleet anders maken, zoals ze zelf zeggen. Het lijkt me een handig item om mee te nemen wanneer je uit eten gaat of op vakantie in de auto. Doordat ze alles zelf weg kunnen vegen, kunnen ze er echt eindeloos mee spelen. Ook wanneer het wat donkerder is kunnen ze alles nog prima zien vanwege de LED lampjes. Wat dat betreft dus zeker wel een Go. Helaas wel een nadeel ondervonden, de CoComelon Glowpad kan niet goed tegen een stootje, aangezien hij bij ons kapot viel door een ongelukje.

CoComelon Flowpad Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.