Game reviews

{ Review } | Circuit Superstars

In deze review vertellen we je meer over de game: Circuit Superstars. Het spel ziet er best grappig uit als je ernaar kijkt.
Linda - Go or No Go

In deze review vertellen we je meer over de game: Circuit Superstars. Het spel ziet er best grappig uit als je ernaar kijkt en goed om te weten is dat het gemaakt is dóór racing-fans, vóór racing-fans. Het lijkt wel een beetje een cartoonwereld met cartoon autootjes. De stijl is eenvoudig, maar ondanks dat nodigt het op de een of andere manier toch uit om mee te spelen.

In deze review vertellen we je meer over de game: Circuit Superstars. Het spel ziet er best grappig uit als je ernaar kijkt.

De verschillende manieren van spelen

Er zijn verschillende manieren waarop je Circuit Superstars kan spelen. Zo is er de Grandprix modus, hier doorloop je alle levels die je kan spelen. Elk kampioenschap bestaat uit vier races en wanneer je wint, krijg je een nieuwe auto erbij.

Bij de Freeplay modus kun je alles zelf samenstellen: het circuit en de auto’s die deelnemen. Daarnaast kun je hier de moeilijkheidsgraad zelf kiezen.

Dan is er nog de Weekly Trials Modus. Je krijgt een auto en moet de tijd die er al staat gaan verbeteren. Je kunt hier zelf niets kiezen, het spel kiest voor jou.

In de Top Gear time Attack moet je uitdagingen voltooien. Je vliegt zo snel mogelijk over het circuit heen.

De Online Modus: de naam zegt het eigenlijk al, daarmee speel je online tegen andere spelers van het spel.

De besturing

De besturing van het spel moet je echt even onder de knie krijgen door te oefenen. Wij vinden het zelf erg jammer dat je alleen de auto’s van bovenaf kunt zien. Het maakt dat we niet goed vooruit kunnen kijken. Daarnaast blijkt, ondanks de eenvoud van het spel, dat elke auto toch echt anders stuurt. Juist dat deel verraste ons echt. Het maakte ons wel scherper en we wilden het echt onder de knie krijgen. Het leverde soms wat frustratie op dat de auto’s niet deden wat wij wilden, maar goed, het hoeft ook niet té simpel te zijn natuurlijk.

Eenvoud

Ondanks de eenvoud van het spel is het allemaal toch wat ingewikkelder als het spel je laat geloven. We hadden verwacht dat dit spel wat vergelijkbaar zou zijn met Crash Bandicoot Racing, maar dat is absoluut niet zo. Zo krijg je te maken met het gewicht van je auto, met pitstops, met de gladheid van de banden enz. Dit hadden wij zelf niet verwacht en voor de niet ervaren racers zoals wij is dit misschien wat teveel van het goede.

In deze review vertellen we je meer over de game: Circuit Superstars. Het spel ziet er best grappig uit als je ernaar kijkt.

Go or No Go

Wij vinden Circuit Superstar voor ons niet het ideale spel. Je moet wat meer ervaring hebben met racen om dit spel lekker te kunnen spelen. De besturing vinden wij niet geweldig omdat je de auto’s van bovenaf blijft zien, hier kunnen wij niet aan wennen. Ben je wel echt van het racen, dan past deze game wellicht wel goed bij je.

Circuit Superstars Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.