10 jaar 11 jaar 12 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Boeken

{ Recensie } | De Waanzinnige Boomhut van 143 verdiepingen

Goed nieuws! Er zijn weer 13 nieuwe verdiepingen verzonnen en dat betekent dat het nieuwste deel van De Waanzinnige Boomhut uit is! Zoals iedere keer is het weer een groot feest om dit boek te lezen, en in deze blog lees je welke verdiepingen er onder andere toegevoegd zijn in dit 11e boek van deze heerlijke reeks!

De laatste boomhut, die met 130 verdiepingen, kwam in februari 2021 uit. In dit boek werden er onder andere een zeepbellenblazer, een GRIJPINATOR (super handig want je kunt hier van alles overal mee grijpen), een tijdverspilverdieping, een iglo van 13 verdiepingen en een wc-papierfabriek toegevoegd.

Er zijn weer 13 nieuwe verdiepingen en dat betekent dat het nieuwste deel van De Waanzinnige Boomhut uit is, met 143 verdiepingen!

143 verdiepingen

Dus, wat komt er deze keer bij? Nou, onder andere een woord-o-maat (die kent alle woorden), een kringloopstation, een sloopkogel, een vissenmilkshakeverdieping (leuk woord voor galgje) en een klachtenkamer. Je hoeft trouwens niet alle voorgaande boeken gelezen te hebben om deze nieuwe editie te kunnen lezen. Andy en Terry, de hoofdpersonen uit het boek, stellen zich in het boek kort even voor, dus ook als je nieuw bent met deze boeken kun je prima middenin beginnen. De kans dat je daarna toch heel graag alle edities alsnog wil lezen, is groot, want de boeken lezen nu eenmaal heerlijk weg. Van groep 3 tot en met groep 8, jong en oud, tot nu toe wordt iedereen die ik ken vrolijk van deze boeken!

Shop hier nu de nieuwste Waanzinnige Boomhut:

Er zijn weer 13 nieuwe verdiepingen en dat betekent dat het nieuwste deel van De Waanzinnige Boomhut uit is, met 143 verdiepingen!

Woord van de bladzijde

Wat nieuw is is De Waanzinnige Boomhut van 143 Verdiepingen is het ‘woord van de bladzijde’. Dit hebben we in andere boeken nog niet gezien. Op iedere bladzijde staat een woord van de bladzijde en op de volgende bladzijde staat vervolgens uitgelegd wat dit woord betekent. Maar….wel op z’n Andy’s en Terry’s natuurlijk! Wat voorbeeldjes:

  • Altijd: Niet nooit
  • Bal: Een rond ding dat je kunt verwarren met een hoofd
  • Vissen: Een ontspannende bezigheid – tenzij je een vis bent
  • Stad: Een goede plek om een boel gebouwen te bewaren
  • Vragen: Dingen die een antwoord nodig hebben

Je ziet het al; lekker droge humor, begrijpelijk voor kleine kinderen en extra grappig voor de wat oudere kinderen.

Bouwen we verder?

Natuurlijk wordt er verder gebouwd aan deze waanzinnige boomhut! Want gelukkig zien we ook aan het einde van dit 11e boek dat er hard gewerkt wordt aan 13 nieuwe verdiepingen. Februari 2023 kunnen we zien wat voor nieuwe verdiepingen Andy en Terry nu weer hebben bedacht…maar tot die tijd vermaken wij ons nog wel even met de eerste 143 verdiepingen!

De Waanzinnige Boomhut van 143 verdiepingen – Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.