Huis & Tuin

De fotowand die met je (kind) mee groeit!

De slaapkamers van onze tieners zijn inmiddels zo goed als klaar en na het verven van de muren, het leggen van de vloer en het plaatsen van de meubels komt wat mij betreft het leukste deel: het decoreren! Ik vind het ontzettend leuk om de kamer helemaal af te stylen met accessoires en decoratie waar mijn jongens enthousiast van worden. Deze keer waren de kale muren aan de beurt: ik maakte op beide kamers een fotomuur!

Ik heb al regelmatig een mooie foto laten afdrukken op een canvasdoek. Die hangen dan een tijdje in de huiskamer en verhuizen vervolgens naar boven, om weer plek te maken voor wat nieuws. Ik wilde bij mijn tieners op hun slaapkamers ook graag iets met foto’s doen, maar niet met maar één foto, want uit ervaring weet ik dat je redelijk snel uitgekeken kan raken op een foto. Ik ben gelukkig de ideale oplossing wél tegengekomen: de CusttomShapes®!

Wat zijn CusttomShapes®

De CusttomShapes® van HerinneringenOpLinnen zijn zeshoekige (hexagon), ronde of vierkante fotobordjes met een super handig ophangsysteem én heel simpel te vervangen. Ik leg het even uit:
De fotobordjes kun je helemaal zelf ontwerpen. Je kunt er een foto op laten drukken, maar ook een quote of andere afbeelding. Op de website vind je veel mooie quotes en afbeeldingen, maar je kunt dus ook een eigen afbeelding of foto uploaden.
De CusttomShapes® zijn er niet alleen in verschillende vormen, maar ook in verschillende maten. Je kiest je favoriete maat en vervolgens ga je aan de slag met de foto(‘s). Je kunt ook meerdere CusttomShapes® gebruiken voor één foto. Die foto strijk je dan dus uit over meerdere CusttomShapes®. Dat geeft ook een heel leuk effect, maar wij vinden juist het idee van foto’s kunnen vervangen zo leuk, daarom kozen wij voor losse foto’s en afbeeldingen.

De CusttomShapes® fotowand van HerinneringenOpLinnen zijn fotobordjes met een super handig ophangsysteem én heel simpel te vervangen

Uitbreiden en afwisselen

Je kunt natuurlijk zelf kiezen hoeveel CusttomShapes® je wil plaatsen. Wat mooi is, is afhankelijk van de grootte van je muur en persoonlijke smaak. Je kunt bij voldoende ruimte ook rustig aan beginnen en in de loop van de tijd de fotomuur uitbreiden, want zoals ik al zei is het een fotomuur die met je mee groeit. Zo kun je bijvoorbeeld van ieder levensjaar van je kind een foto plaatsen, zo krijg je een soort van fotoalbum op de muur! Je kiest de allermooiste of dierbaarste foto van dat levensjaar en die laat je op een shape afdrukken.
Is je kind inmiddels een puber en vindt hij of zij die babyfoto écht een no go? Geen probleem, het bordje haal je heel simpel van de muur door het handige magneetsysteem. Op de muur plak je een magneet met dubbelzijdige tape vast. Daarop zit het bordje met een magneet vast. Dus je kunt ze super gemakkelijk vervangen door een nieuwe shape! En, wat ook heel erg fijn is, is dat je de shape altijd recht kunt hangen, zelfs als je de magneet per ongeluk wat scheef geplakt hebt. Want dan draai je de CusttomShapes® gewoon zo, dat ze recht hangen. Echt het beste ophangsysteem ooit wat mij betreft!

Mocht je dus op zoek zijn naar leuke fotodecoratie voor op de kamer van je kind, dan is dit absoluut een aanrader! Mocht je niet zo van de losse fotobordjes zijn, dan is misschien een fotowand met lijsten wel iets voor jou?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.