Valentijnsdag

Cadeau inspiratie voor Valentijnsdag

Wil jij dit jaar eens echt uitpakken met Valentijnsdag? Dan vind je in dit artikel de leukste tips en cadeau inspiratie voor deze feestdag

Binnenkort is het Valentijnsdag. Het is de gelegenheid om jouw partner eens in het zonnetje te zetten en te verwennen. De meeste mensen kiezen voor een lief kaartje, een mooie bos bloemen of een gezellig diner. Toch zijn er nog steeds veel mensen die niets bijzonders doen voor Valentijnsdag. Ontzettend zonde, want deze feestdag overslaan is voor veel mannen en vrouwen een no go. Wil jij dit jaar eens echt uitpakken met Valentijnsdag? Dan vind je in dit artikel de leukste tips en volop cadeau inspiratie voor deze liefdevolle feestdag.

Cadeau inspiratie voor vrouwen

Een romantisch weekend weg

In het dagelijks leven zijn we zo druk dat het vaak lastig is om quality time te vinden voor jouw partner. Daarom is het zo belangrijk om bewust tijd voor elkaar vrij te maken. Er is dan ook geen leukere verrassing voor Valentijnsdag dan een romantisch weekend weg. Regel een oppas voor de kinderen, boek een knus hotel en neem echt even de tijd voor elkaar. Zo laait de romantiek vanzelf weer op.

Verzorgingsproducten

De gemiddelde vrouw zal niet heel gelukkig worden van een set badschuim en zeep van de drogisterij, maar verzorgingsproducten zijn doorgaans wel heel welkom. Het gaat er echter om dat je de juiste producten uitkiest. Besteed wat aandacht aan de producten die jouw partner doorgaans gebruikt of kies juist een uitgebreide set met verwenproducten. Geen enkele vrouw zal een ontspannende badolie of een heerlijk geurende bodycrème afwijzen.

Sieraden

Het klinkt misschien wat afgezaagd, maar sieraden zijn een klassiek cadeau met goede reden. De meeste vrouwen vinden een mooi sieraad een prachtig cadeau waar ze nog jaren van genieten. Neem de tijd om iets moois uit te kiezen, zorg ervoor dat het goed past bij de persoonlijke stijl en voorkeuren van jouw vrouw en je geeft echt iets waardevols.

Fotoshoot

Hoeveel foto’s hebben jullie van jullie als stel samen? Waarschijnlijk is dit niet heel veel. Wanneer je net begint met daten, neem je nog wel eens de tijd voor een leuke foto samen. Als je echter een druk gezin hebt of al jaren samen bent, neemt de frequentie van deze foto’s af. Ontzettend zonde, want foto’s zijn zo’n waardevol iets. Plan daarom een mooie fotoshoot in van jullie samen of juist van het gezin. Zo creëer je prachtige foto’s waar generaties lang plezier van hebben.

Cadeau inspiratie voor mannen

Een romantisch weekend weg

Een romantisch weekend weg is niet alleen een leuk cadeau voor vrouwen. Ook mannen zullen behoefte hebben aan tijd alleen met de partner. Plan een romantisch weekendje in binnen- of buitenland in en zet vooral niet te veel activiteiten op de planning. Gewoon even tijd voor elkaar is al een cadeau op zich.

Een kwalitatief horloge

Vind jij het leuk als jouw partner strak in het pak is en er goed verzorgd uitziet? Dan doe je met een kwalitatief horloge zowel jezelf als jouw man een groot plezier. De Tag Heuer horloges zijn stijlvol, tijdloos en van fantastische kwaliteit. Zo geef je jouw man een cadeau waar hij nog jaren plezier van heeft.

Een bordspel

Op Valentijnsdag staat jullie relatie centraal en er is dan ook geen leuker cadeau dan iets waarmee je die relatie versterkt. Een bordspel is bij uitstek geschikt om quality time met elkaar door te brengen. Bovendien heb je volop keuze qua spellen, waardoor je altijd wel iets vindt dat past bij jullie voorkeuren. En wil je het wat uitdagender maken? Dan zijn er ook meer dan genoeg 18+-bordspellen te koop.

Bucketlistboek of invulboek

Er zijn veel cadeauboeken op de markt, maar wat ons betreft zijn de bucketlistboeken en de invulboeken het ideale cadeau. Deze boeken geven je namelijk de gelegenheid om ook buiten Valentijnsdag om tijd voor elkaar vrij te maken. Je kunt de boeken samen invullen en eindeloos kletsen over jullie jeugd, de dromen voor de toekomst en de avonturen die je samen gaat beleven. Het geeft je een mooi inzicht in elkaars relatiewaarden en in elkaars persoonlijkheden.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.