2 jaar 3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } | Crackin’ Eggs Jurassix Friends

Review: Crackin’ Eggs Jurassic Friends . Dit duurzame speelgoed is volledig gerecycled uit plastic flessen! (en batterijen zijn inbegrepen).

Daar zitten we dan in de kerstvakantie, in lockdown… en vandaag komt het ook nog eens met bakken uit de hemel. De perfecte dag om binnen lekker knus en warm speelgoed te gaan testen! Dit keer had Luca geluk; hij mocht de Crackin’ Eggs Jurassic Friends testen. Roarrrrr! Tof weetje: dit duurzame speelgoed is volledig gerecycled uit plastic flessen! (en batterijen zijn inbegrepen).

Review: Crackin’ Eggs Jurassic Friends . Dit duurzame speelgoed is volledig gerecycled uit plastic flessen! (en batterijen zijn inbegrepen).

Crackin’ Eggs Jurassic Friends

Onze nieuwe huisgenoot werd geleverd in een groot ei, zijn staartje stak er al een stukje uit, dus wij wisten al dat wij de rode dino zouden krijgen. Luca kneep zachtjes in het staartje en het ei begon de schudden en er kwamen allerlei boze grommende geluiden uit het ei! Wij konden niet meer wachten, maar de dino ook niet…
Door aan de staart te trekken en het ei lichtjes naar boven open te duwen bevrijd je de dino!

Roarasaurus

Wij kregen de stoere rode Roarasaurus. Maar hij heeft ook nog 2 leuke vriendjes, namelijk de blauwe Superceratops en de groene Z-Rex.
De dino maakt 1 (lang) grommend geluid en kan schudden en draaien. Aangezien al het speelgoed met veel beweging en geluid hier is huis altijd een succes is, is onze nieuwe vriend Roarasaurus dat dus ook en wordt hij sinds vandaag over in betrokken en overal mee naartoe genomen.
Na een drukke dag kan Roarasaurus daarom weer lekker uitrusten en opgeborgen worden in zijn ei.

Review: Crackin’ Eggs Jurassic Friends . Dit duurzame speelgoed is volledig gerecycled uit plastic flessen! (en batterijen zijn inbegrepen).

Go or No Go

Voor ons was de Crackin’ Egg een GO. Al bij binnenkomst kun je niet wachten om je nieuwe vriendje te bevrijden. Ondanks dat het elektronisch speelgoed is (wat je gelukkig ook weer uit kunt zetten; voor de mama’s en papa’s onder ons), is het een hele zachte knuffel en wordt hij hier dus ook wel eens mee naar bed genomen om daar lekker verder te knuffelen. Daarnaast is het natuurlijk ook het einde dat je dino kan grommen en wild kan schudden. Het is een duurzaam product en er kan eigenlijk ook niet echt veel aan kapot gaan.
Vandaar ook zeker aan te raden vanaf 2 jaar (wellicht kan het grommen nog wat spannend zijn voor kleinere kinderen)!

Crackin’ Eggs Jurassic Friends Facts

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.